Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Roskilde Fotomarathon

27. april 2019 - 28. april 2019

Roskilde Fotomarathon gentager succesen og arrangerer fotomarathon for alle interesserede – 12 timer – 12 emner – 12 billeder. Sidste år var første gang, at der blev afviklet et fotomarathon i Roskilde. Opbakningen var stor og tilbagemeldingerne positive. Gruppen bag arrangementet har derfor besluttet, at det skal være en tilbagevendende begivenhed i Roskilde.

Roskilde Fotomarathon afvikles fra i år i samarbejde med Visit Roskilde.

Igen i år er de heldige at Billedbutikken og Fotoskoletjenesten vil støtte arrangementet dels som sponsorer og dels ved at lægge lokaler til, således at deltagerne har en fælles base på dagen og således at samtlige fotos kan blive printet og vist i forbindelse med præmieoverrækkelsen.

Måske bliver du model for en dag!
Borgere, turister og andre, der færdes i Roskilde og omegn lørdag d. 27. april, vil derfor sandsynligvis rende ind i fotografer, der stiller skarpt på de mest overraskende steder. Alle deltagere vil have en synlig label på tøjet, som identifikation – og tager selvfølgelig kun fotos af personer, som gerne vil medvirke.

Som sidste år bliver alle deltagere udfordret med 12 emner, som skal dækkes i løbet af 12 timer.

Alle starter klokken 9, hvor de første 6 emner afsløres. Klokken 13 afsløres de sidste 6 emner. Samtlige 12 emner skal dækkes og indleveres inden kl 21. Der er dog mulighed for at indlevere de 12 fotos fra kl 16.

Som noget nyt bliver der mulighed for børn at deltage i kategorien: Børn 0-13 år.

Hvordan ser et billede ud, der dækker begrebet bule?
Det var en af udfordringerne sidste år, som gav mange forskellige bud. Igen i år vil udfordringerne blive overraskende og tolkningerne mange. Som noget nyt vil dommerne derfor i år have mulighed for at præmiere fotos, som byder på ”noget ekstraordinært”. Det betyder at udover at konkurrere for at vinde fotomarathonet eller en af emnepræmierne, vil man også kunne vinde en særlig pris.

Roskilde Fotomarathon er for alle, der synes det er sjovt og udfordrende at tage billeder.

Man kan deltage med mobilen og med kameraer. Man kan være alene, en familie eller en gruppe venner. Uanset alder og erfaring er det spændende at blive sendt afsted på bundne opgaver og få øje på sin egen by med nye vinkler og øjne.

De håber derfor, mange vil tage godt imod udfordringen igen i år. Roskilde Fotomarathon løber af stablen 27. april fra kl. 9 til kl. 21. Søndag d. 28. april kl. 14.30 vil der være præmieoverrækkelse.

Efterfølgende håber man at kunne udstille vinderbillederne i Roskilde by, således at endnu flere kan få glæde af arrangementet.

Del på sociale medier

Detaljer

Start:
27. april 2019
Slut:
28. april 2019

Sted

Billedbutikken
Industrivej 21
Roskilde, 4000 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier