Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Roskilde foredrag: Design dit liv med hjertet

14. november 2017 19:00 - 21:00

Tag din familie, ven eller nabo under armen og kom og hør nærmere om, hvorfor du bør lære at designe dit liv med hjertet, og hvilken værdi det vil give dig at leve dit liv 100% ud fra hjertet.

Personligt Livsdesign består af to dybt passionerede mennesker, der brænder for det, de laver – og det er lige præcis grunden til, at de har skabt Personligt Livsdesign.

Til foredraget vil Torben dele en række værdifulde redskaber som tanker og mentale muskler, der bruges til at opnå det i livet, du brænder for.

Amanda, som er 20 år og har haft en opvækst med manglende tro på sig selv, vil fortælle hele sin livshistorie, og om hvordan hun fandt sin egen vej i livet. I dag er hun forfatter og på vej med sin femte bog – ja, du læste rigtigt, sin femte bog! Hun skal opleves.

Deres intention med foredraget er at inspirere dig, så du går hjem med et smil på læben og rygsækken fyldt med ny viden og værdifulde redskaber, som vil kickstarte din rejse mod et endnu mere givende liv. De mener, at et liv uden hjertet som drivkraft, er et liv uden mening.

Læs mere her.

Foto: Personligt Livsdesign

Detaljer

Dato:
14. november 2017
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

Voxeværket
Københavnsvej 81
Roskilde, 4000
+ Google Map