Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Poul Krebs & Band

30. juli 18:00

Når de lange, lyse sommeraftener er over Danmark, er det tid til koncerter i Byparken. Hver tirsdag i juli arrangerer Roskilde Kommune og Gimle koncerter i Roskilde Byparks helt særlige rammer.

I sommeren 2019 samler Poul Krebs igen sit stærke livehold og gæster Roskilde Bypark. Det bliver med et repertoire, der både rummer de store klassikere og de største hits. Men det bliver selvfølgelig også i det bedste selskab, med det band han selv har kaldt sit ”Dream Team”: Palle Hjorth (tangenter), Rasmus Valldorf (trommer), Rune Kjeldsen (guitar) og Troels Skjærbæk (bas).

Poul Krebs hører stadig til blandt landets mest populære live-perfomere og alene i 2017 blev det til mere end 80 koncerter. Først og fremmest i selskab med bandet, både inden- og udendørs, men også ved en lang række solokoncerter og som special guest på Hanne Boels oktobertour.

I 2017 var det endelig tid for Poul Krebs til igen at udgive et solo-album og der blev taget godt imod ”Maleren og delfinerne på bugten” ved udgivelsen i september. Albummet gik direkte ind på førstepladsen af listen over de mest solgte albums i Danmark, var nr. 1 på iTunes, fik fine anmeldelser i dagbladene og ikke mindst masser af begejstrede meldinger fra publikum.

Support: B-Siden

Bandets navn kommer sig af, at de fire herrer alle har prøvet at bevæge sig på B-siden af samfundet, om det så handler om det/den manglende uddannelse, job, forhold, livsmål eller lignende og musikken hørte nok ikke til på ”Side A” af albummet dengang eventyret begyndte.

Der er plads til fællessang, dans, guitarsoloer, korarrangementer og det imellem, når forsanger Simon og de tre guitarister der spiller både bas, mandolin og guitar på skift, prøver at bringe det folkelige danske sprog tilbage på musikscenen, inspireret af den danske sangskat, og viderebringer deres synspunkter og refleksioner til nye generationer.

Der er fri entré og alle er velkommen.

Byparkskoncerterne arrangeres af Roskilde Kommune og Gimle. For mere information klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
30. juli
Tidspunkt:
18:00

Sted

Byparken
Frederiksborgvej 21
Roskilde, 4000
+ Google Maps
Del på sociale medier