Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pernille Rosendahl

23. juli 18:00

Når de lange, lyse sommeraftener er over Danmark, er det tid til koncerter i Byparken. Hver tirsdag i juli arrangerer Roskilde Kommune og Gimle koncerter i Roskilde Byparks helt særlige rammer.

Denne dag kan du opleve Pernille Rosendahl, der efter en fuldkommen udsolgt Danmarkstour, drager på sin første sommertour nogensinde.

Det høres og ses, når Pernille Rosendahl står i rampelyset. Hun er tilpas sofistikeret og smukt skrøbelig , karaktertræk der kendetegner hendes solonumre, nyfortolkninger af Swan Lee, The Storm og sange fra ”Toppen af Poppen”.

I dag er Pernille Rosendahl en af de mest dragende vokalister og erfarne sangskrivere, danskerne har lært at kende, siden hun i starten af årtusindeskiftet med indiepop-orkesteret Swan Lee satte sig solidt på popmusikken herhjemme.

Ikke alene står hun med en perlerække af pophits, flere hundrede tusinde solgte albums som solo og i forskellige konstellationer og et koncertvirke, som kun er overgået af få andre danske artister af samme kaliber.

Support: Astrid Engberg

Sanger, producer, komponist, musiker og DJ, Astrid Engberg, giver den moderne soul sit eget unikke twist. Med inspiration fra mange forskellige genrer skaber Engberg soniske landskaber med rødder i sin skandinaviske baggrund og sine mange rejser. Engberg er ved at lægge sidste hånd på et kommende album, hvor hun præsenterer nyt materiale i samarbejde med multi-instrumentalist Anders Bo Eriksen.

Der er fri entré og alle er velkommen.

Byparkskoncerterne arrangeres af Roskilde Kommune og Gimle. For mere information klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
23. juli
Tidspunkt:
18:00

Sted

Byparken
Frederiksborgvej 21
Roskilde, 4000
+ Google Maps
Del på sociale medier