Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pas på din vovse på gåturen i mørket

17. oktober 17:30

Torsdag den 17. oktober inviterer Maxi Zoo i Roskilde dig til at tage hunden med på en fælles gåtur med ligesindede, hvor der vil være mulighed for at få gode råd til, hvordan du og dit pelsbarn kan færdes trygt i vinterhalvåret.

I butikken vil hele weekenden stå i mørkets tegn med masser af gode råd og rabatter af komme efter – så byens hunde og ejere kan gå en tryg vinter i møde.

Vi går den mørke tid i møde, og vi skal derfor passe ekstra godt på vores kære pelsede venner på dagens gåture.Det er nemlig vigtigt at være opmærksom på sikkerheden og jeres synlighed, når mørket trænger på, så både du og din kære hund kan komme sikkert hjem fra dagens dejlige ture. Torsdag den 17. oktober inviterer Maxi Zoo i Roskildederfor alle byens hundeejere og pelsede venner til en fælles gåtur i tusmørket, hvor der vil blive delt ud af gode råd og tips til, hvordan I sammen kan færdes sikkert i mørket. Maxi Zoo sørger for høm høm-poser, godbidder og godt humør til turen. I den efterfølgende weekend, fredag og lørdag den 18. og 19. oktober, vil der ligeledes være mulighed for at få rådgivning i butikken til at færdes sikkert i mørket og ikke mindst gode rabatter på tilbehør dertil.

Den fælles gåtur finder sted torsdag den 17. oktober kl. 17.30 med opstart ude foran Maxi Zoo i Roskilde. Den 18. og 19. oktober er der ligeledes mulighed for at få rådgivning til sikkerhed i mørket i hele butikkens åbningstid.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
17. oktober
Tidspunkt:
17:30

Sted

Maxi Zoo Roskilde
Ro's Have 8
Roskilde, 4000 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://www.maxizoo.dk/maxi-zoo-roskilde/
Del på sociale medier