Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

PAOLO NANI – Klovnen der åbner folks hjerter

marts 19 19:30

Den Reumert nominerede Paolo Nani gæster endnu engang Roskilde og præsenterer en smuk, mimisk forestilling KUNSTEN AT DØ, hvor vi følger to klovne på toppen af deres karriere. Fulgt af latter og smil følger vi deres fantastiske numre, venskab og succes – Men vi finder også ud af, at en af dem snart skal dø. Vi ser, hvordan dette påvirker deres liv og ser dem begynde at tænke på døden som klovne og afsløre et fantastisk mysterie: AT DER ER LIV FØR DØDEN.

Det er en forestilling, der er fyldt med gags, rytme, musik, poesi, og alt sammen uden et eneste ord.

Og det er en forestilling, der kombinerer latter og gråd og ser med humor på et tema, som alle må se i øjnene, men som ingen ønsker at se: DØDEN.

Paolo Nani har spillet sine forestillinger i 38 lande, inklusiv Kina, Brasilien, Costa Rica, Sydkorea og Japan. Paolo Nani er en af verdens bedste og mest respekterede, mimiske klovne. Han er en multi-facetteret kunstner, skuespiller og instruktør og er kendt for sin ekstraordinære timing, sit morsomme og præcise kropsprog, sin mesterlige mimik og sit skuespil. Han modtog i efteråret Danmarks Teaterforeningers hæderspris 2018.

Paolo Nani kommer igen til sommer, nærmere bestemt onsdag den 24. juli, hvor han på Stændertorvet spiller gadeteaterforestillingen JEKYLL ON ICE.

Pressen skriver:
“Taknemmelighed. Dyb taknemmelighed. Det er, hvad man føler, når man har oplevet “Kunsten at dø”. Seks stjerner – Berlingske Tidende

“Dødkomisk. Simpelthen i verdensklasse.” Fem stjerner – Politiken

Billetter købes på www.roskildeteater.dk

Spillested: Laboratoriet, Rabalderstræde 10, Musicon, 4000 Roskilde
Tidspunkt: Tirsdag 19. marts 2019, kl. 19.30
Medvirkende: Paolo Nani & Kristjan Ingimarsson
Konsulent: Katrine Wiedemann
Assistent og sparringspartner: Line Svendsen
Scenedesigner: Kristian Knudsen
Lyd- og lysdesigner: Fabian Carvallo
Varighed: 90 minutter (ingen pause).

Art of dying. Pressefoto.

Detaljer

Dato:
marts 19
Tidspunkt:
19:30

Sted

Laboratoriet
Rabalderstræde 10
Roskilde, 4000
+ Google Map