Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Open Stage i Gimles Café

11. september 2019 20:30

Onsdag den 11. september inviterer Gimle og Roskilde Sangskriverklub til åben scene i Gimles café!

Her er alle brusebadssangere, spirende musikere, passionerede sangskrivere og andre musikinteresserede velkomne til at komme og spille – både med egne og andres sange. Både for lyttende og spillende har man en god, inspirerende og hyggelig aften at glæde sig til!

Instrumenter medbringes selv, og tilmelding sker på aftenen.

Musikken er omdrejningspunktet i Roskilde Sangskriverklub – ROSSK – hvor man kan dele sine tanker og idéer i et fællesskab, der sætter den gode sangskrivning i højsædet. ROSSK og Gimle præsenterer i samarbejde Open Stage-arrangementer i Gimles café den anden onsdag i hver måned, og her alle er velkomne til at komme og lytte eller spille et par sange. Man kommer rundt i alle genrer, og på scenen vil man opleve både originale og kendte sange blive opført af kunstnere, som brænder for at spille og skrive musik.

Denne gang har ROSSK sørget for gæstebesøg til Open Stage:

– Michael Gabriel –
Han er et af den danske musikscenes nye navne og sammenlignes ofte med prominente folk som Keith Urban, Joe Bonamassa og Noel Gallagher. Michael Gabriel er i gang med sin første plade sammen med produceren og grammy vinder Dave Hennessy.
Genren er rock, poprock, countryrock, og smukke ballader alt sammen leveret som en intens oplevelse fra scenekanten. Indtil videre har publikum på bl.a. Godset i Kolding, Fatter Eskil i Århus, Café Retro i København, Tønder Festival, Bastionen i Nyborg, Kertemindes Kirsebærfestival og mange andre steder nydt hans medrivende optrædener – næste gang er det publikummet til Open Stage i Gimle Café.

Praktisk information:
TID: Onsdag d. 11. September 2019 kl. 20.30.
STED: Caféen, Gimle – siddende
PRIS: Fri entré

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
11. september 2019
Tidspunkt:
20:30

Sted

Gimle
Helligkorsvej 2
Roskilde, 4000
+ Google Maps
Telefon:
46 37 19 82
Hjemmeside:
http://www.gimle.dk/
Del på sociale medier