Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Op ad bakke – eller? – Nyt topunderholdende foredrag med Chris MacDonald

11. november 19:00 - 21:00

Efter utallige opfordringer er man utroligt glade for at kunne præsentere et helt nyt inspirerende og humoristisk foredrag med Chris MacDonald. På sidste turné sikrede Chris med sin unikke kombination af humor og videnskab udsolgte arrangementer og fyldte sale over hele landet.

Mennesker lever i en tid, hvor man nemt får det indtryk, at det hele er lidt op ad bakke. Men der er faktisk rigtig god grund til optimisme. Det kræver blot, at man bliver enige om, at der er nogle enkelte helt fundamentale ting i ens liv, som ikke er til forhandling.

The Power Of Knowing
Det er for tiden ikke nemt at vide, hvad du egentlig bør gøre: Skal du drikke mælkebøttejuice, spise stenalderkost eller putte ingefær i ørerne?
Lægge mobilen fra dig eller hente endnu en sundhedsapp? Skal du “stå fast” eller udvikle dig, for ikke at gro fast?

Som Chris siger, er det sjovt med de spørgsmål. ”For det er vist første gang i 600 millioner år på kloden, at en art har haft overskud til at diskutere, om det skal være spelt eller soya. Så vi er altså, på trods af klimakriser og alt andet, ret godt kørende som art. Jeg har efterhånden mødt så mange fokuserede, intelligente, disciplinerede mennesker, som har styr på alt andet i deres liv, der virkelig har forsøgt at tage kampen op, men falder fra. De kan ikke finde ressourcer til at dyrke motion. De har ikke tid eller råd til at købe og lave den mad, der skal til. De kan ikke sige nej til de ”lette” løsninger og konstante fristelser. Og de er absolut ikke dumme. Så hvor jeg før sagde: Sundhed er ikke så svært, så kigger jeg nu mere objektivt på det og spørger: Hvorfor skal det være SÅ svært at leve det gode liv? Er der måske noget helt fundamentalt galt med den måde, vores liv og strukturen omkring os er skruet sammen på?”

Ikke til forhandling
På denne superunderholdende og inspirerende aften vil Chris med sin unikke evne til at kombinere humor, inspiration og solid videnskab stille skarpt på netop de fundamentale behov, som ikke er til forhandling, hvis vi vil øge sandsynligheden for at opnå motivation og trivsel. To ord og koncepter, som ikke må ende med at blive sat i skammekrogen.

Aftenen er fyldt med inspiration og tankevækkende viden. Alt sammen leveret med glimt i øjet og bunkevis af den solide videnskab og gode humor, som er blevet Chris varemærke.
Man udsteder lattergaranti og lover, at du går fra aftenen med inspiration og masser af stof til eftertanke.

Chris Macdonald
Chris MacDonald er uddannet human fysiolog og samtidig en af landets mest erfarne foredragsholdere. Som en af de få udvikler han konstant sine foredrag med nyt indhold og nye formidlingsteknikker. Med en billet i hånden får du en fantastisk cocktail af underholdning i verdensklasse og videnskabeligt input fra øverste hylde.

Chris donerer sit honorar til et godt formål
Derudover er man utrolig glad for at kunne fortælle, at Chris har valgt at donere 100% af sit honorar for aftenen til organisationen Just Human. Det må man virkelig tage hatten af for. Så når du køber billet til Chris foredrag, støtter du det gode formål.

For billetkøb klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
11. november
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena
Møllehusvej 15
Roskilde, 4000
+ Google Maps
Telefon:
46 35 40 72
Hjemmeside:
http://roskildekongrescenter.dk/dk/
Del på sociale medier