Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Østkyst Hustlers

16. juli 18:00

Når de lange, lyse sommeraftener er over Danmark, er det tid til koncerter i Byparken. Hver tirsdag i juli arrangerer Roskilde Kommune og Gimle koncerter i Roskilde Byparks helt særlige rammer.

Til sommerens anden Byparkskoncert kan du opleve legendariske Østkyst Hustlers.

Man skal tilbage til 1998 for at finde Østkyst Hustlers sidste studiealbum. Men de tre hiphop-pionerer Jazzy H, Bossy Bo og Nikolaj Peyk har ikke ligget stille siden. Tvært imod har de opbygget et solidt renommé som et af landets bedste live-acts. Med et groovy funkorkester i ryggen og et bagkatalog fyldt med massive hits kan de sparke gang i en hvilken som helst scene fra de mindste til de allerstørste.

I foråret 2018 kom Østkyst Hustlers længe ventede fjerde album. Ambitionerne var skyhøje og endnu en gang satte teksterne nye standarder for, hvad det danske sprog kan bruges til. De tre raplegender glæder sig sindssygt meget til til at spille en masse koncerter rundt om i landet.

”Vi har Danmarks fedeste publikum”, siger Peyk. ”De gamle fans er blevet voksne, og en hel ny generation er kommet til. Alle rapper med og går amok, når vi spiller”. Det er endnu for tidligt at sige, hvor mange af de nye sange, der skal med i live-settet, men én ting er sikkert, publikum bliver ikke snydt for klassikere som ’Han får for lidt’, ’Håbløs’ og ’Hustlerstil’. Som Bossy siger: ”For os handler det om at lave en fest, og hvis vi sender publikum hjem uden hæse stemmer og ømme ben, så har vi ikke gjort vores job ordentligt”. Jazzy nikker og tilføjer: ”Det er heldigvis ikke sket endnu”.

Support: Annelise

Annelise er en af de få piger herhjemme, som er kommet for at rappe. Annelises koncerter er sprængfyldt med energi og man kan ikke undgå at blive revet med af hendes insisterende optræden og den overbevisende autoritet på scenen.
Sammen med produceren og DJen Milad Genius er der lagt op til en af den slags liveoptrædener, som man ikke skal gå glip af.
Der er fri entré og alle er velkommen.

Byparkskoncerterne arrangeres af Roskilde Kommune og Gimle. For mere information klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
16. juli
Tidspunkt:
18:00

Sted

Byparken
Frederiksborgvej 21
Roskilde, 4000
+ Google Maps
Del på sociale medier