Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nicklas Sahl

18. april 2019 20:00

For præcist et år siden udsendte Nicklas Sahl debutsinglen “HERO”, og siden da er det kun gået én vej for det unge stjerneskud. Singlen strøg direkte ind som #1 på Spotify’s viral chart, blev udvalgt som P3s Uundgåelige, og inden der var gået en uge, havde Alex Vargas inviteret Nicklas med som special guest på sin udsolgte Danmarksturné.

Kort efter annoncerede Nicklas Sahl sine første koncerter i København og Aarhus, som begge hurtigt blev udsolgt.

Nu drager den populære live artist sin egen landsdækkende forårsturne, som tæller hele 13 danske byer på over hele landet – deriblandt Roskilde.

Nicklas Sahl fik som fireårig en plasticguitar mellem hænderne, og instrumentet har siden været hans livsledsager, omend selve formen og strukturen med tiden ændrede sig. Sange og akkorder har været en naturlig del af Nicklas Sahls opvækst og liv, først i Hadsten, og siden mødet med andre ligesindede musikere på Mellerup Efterskole. Han blev som 13-årig spottet ved en optræden på Samsø og har siden skrevet og spillet med forskellige kunstnere, og han har de sidste to år haft et tæt samarbejde med produceren og sangskriveren, Birk Storm.

I oktober 2018 udgav Nicklas sin længe ventede debut EP “Planets”

INFO OM KONCERTEN:
TID: Torsdag d. 18. april 2019
Dørene åbner kl. 19.00
Koncertstart kl. 20.00
STED: Tanken, stående koncert
PRIS: 150 kr.
Billetter via www.gimle.dk

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
18. april 2019
Tidspunkt:
20:00

Sted

Tanken, Gimle
Helligkorsvej 2
Roskilde, 4000
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.gimle.dk/
Del på sociale medier