Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Morten Albæk – Et liv. En tid. Et menneske

februar 19 19:00 - 21:00

Oplev bogaktuelle Morten Albæk til et både spændende og provokerende foredrag, når Roskilde Kongrescenter åbner dørene for en aften, hvor du med garanti går herfra med noget på hjertet og stof til eftertanke.

På denne aften stiller Morten Albæk op med udgangspunkt i sin nye bog. Han stiller spørgsmål, om hvordan det kan lade sig gøre, at vi som et af verdens rigeste og mest lykkelige folkefærd, samtidigt kan være så hårdt ramt på vores mentale velbefindende? Hvis man bedømmer ud fra antallet af mennesker, der lider af stress, angst og depression.

Undervejs gør Morten Albæk op med begrebet ”work-life balance” og forestillingen om, at en skarpere adskillelse mellem arbejde og fritid kan løse problemet. Det er ifølge Morten Albæk en illusion, at livet kan deles op i et arbejdsliv og et privatliv – en sproglig manipulation, som fastholder os i en sump af meningsløshed, der i sidste ende gør os syge.

Hvordan man redder sig ud af dette eksistentielle morads, giver Morten Albæk flere bud på, men først og fremmest handler det om at kende forskel på tilfredshed, lykke og mening – samt at sætte sidstnævnte i centrum for tilværelsen. Det handler i sidste ende ikke om at blive tilfreds eller lykkelig, men om at skabe et meningsfuldt liv.

For billetkøb klik her.

Detaljer

Dato:
februar 19
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena
Møllehusvej 15
Roskilde, 4000
+ Google Maps
Telefon:
46 35 40 72
Hjemmeside:
http://roskildekongrescenter.dk/dk/