Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MORGAN JAMES besøger Gimle

11. november 2018 20:00

Den amerikanske soulsanger, sangskriver og Broadway-sangerinde, Morgan James, har et usædvanligt sangtalent og en stemme, der klinger af klassisk RnB. På Gimle optræder den bemærkelsesværdige sangerinde bl.a. med sange fra The Beatles’ “The White Album”, som har 50-års jubilæum til november, og fra Joni Mitchell, som samme måned kan fejre 75-års fødselsdag.

En stemme er alt det kræver. Den rigtige vokalist kan gøre dig forelsket ved første lytning, fremkalde tårer eller bringe dig helt tilbage til en anden æra. En mikrofon og en scene forbliver de eneste nødvendigheder.

På sit album, ”Reckless Abandon”, kaster Morgan James en ubrydelig fortryllelse med en kraftfuld stemme og en soulfyldt udstråling. Frihed og udfoldelse er de tråde, der sammenbinder samlingen af 12 originale, co-skrevet numre med sangskrivere fra LA til NYC til Nashville og det imellem.

Sangerinden leverer en lidenskabelig performance, der viser hendes virtuosiske sangstemme, der ubesværet spænder fra sensuel til spontan og kontrolleret. Fra The Juilliard School til Broadway, som en slået sjælsøgende vej, lavede Morgan førende forestillinger i Berry Gordys ”Motown: The Musical, Godspell” og meget mere. James leverer lidenskab og teknisk dygtighed, der er rivaliseret af få, uanset genre.

Hendes gengivelse af Prince’s “Call My Name” var det sidste cover, der blev godkendt af Prince før hans død. Nummeret opnåede succes, da det nåede Top 15 på ”Billboard Magazines” Urban AC chart, mens ”Wall Street Journal” kaldte Hunter “A superb new album.”

Dørerne åbner kl. 19.00. PRIS: 270 kr. i forsalg. 300 kr. i døren. Køb din billet her.

 

Detaljer

Dato:
11. november 2018
Tidspunkt:
20:00

Sted

Tanken, Gimle
Helligkorsvej 2
Roskilde, 4000
+ Google Map
Hjemmeside:
http://www.gimle.dk/