Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Michael Learns To Rock

april 14 21:00

MLTR har i deres usædvanlige lange karriere toppet hitlisterne i mere end 15 lande og solgt millioner af albums og singler. Først og fremmest i Skandinavien og Asien har bandet været særdeles populære. Som ganske få andre danske bands har MLTR formået at bevare sammenholdet og energien til at fortsætte med at udgive ny musik og spille koncerter rundt om i verden.

Den 21. marts 2018 var det præcis 30 år siden MLTR mødtes for første gang i øvelokalet i Århus, og dermed startede en fælles og uforudsigelig rejse ud i popmusikkens verden, hvor det eneste pejlemærke, og det som skulle føre bandet jorden rundt på utallige succesfulde turnéer, var bandmedlemmernes fælles kærlighed til musikken.

MLTR har lige leveret et tydeligt bevis på bandets evne til fortsat at levere popmusik i verdensklasse med det nye album STILL, der udkom 21. marts. STILL er bandets 9. studiealbum.

”Det vigtigste for os, og det som har holdt os sammen i alle årene er uden tvivl vores fans og alle som kommer til vores koncerter” lyder det fra bandet, som fortsætter ”(…) vi elsker stadig at spille musik, og vil egentlig bare gerne spille så meget som muligt”.

PRIS: 275 kr. + gebyr. 315 kr. i døren

Billetter via www.gimle.dk.

Michael Learns To Rock. Pressefoto.

Detaljer

Dato:
april 14
Tidspunkt:
21:00

Sted

Gimle
Helligkorsvej 2
Roskilde, 4000
+ Google Map
Telefon:
46 37 19 82
Hjemmeside:
http://www.gimle.dk/