Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Magtens Korridorer besøger Gimle (udsolgt)

7. december 2017 20:00

Nu har du mulighed for at rocke med til et af Danmarks mest populære rockbands, når Magtens Korridorer tager på stor efterårstur og i den forbindelse lægger vejen forbi Gimle. Med i bagagen har de storladen energi og nye singler.

Tilbage i juni måned udgav Magtens Korridorer singlen ‘Alkohol’, som var titlen på første lydbid fra deres kommende album, der ser dagens lys i starten af 2018. ‘Alkohol’ tager bandet tilbage til deres musikalske udgangspunkt. De hidsige guitarriffs er gennemgående, og produktionsmæssigt bliver der skåret helt indtil benet – helt indtil det der karakteriserer Magtens Korridorer; rock, energifyldt vokal og selvfølgelig alkohol.

Sidenhen har bandet udgivet singlen ’I dybet’, og nu er de altså klar til at tage på en omfattende danmarksturné, hvor du kan høre alle klassikerne og forhåbentligt et udvalg af deres nyeste materiale.

Magtens Korridorer – et rockeventyr
I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdi’, og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med enorm succes indtog de fem herrer folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne var begejstrede og brugte vendinger som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk Rocks Nye Magthavere’. Sidenhen har bandet fulgt op med yderligere fire originalalbums samt en opsamling med deres greatest hits.

Bandet har turneret heftigt gennem alle årene, og er nu etableret massivt på den danske livescene. De har besøgt danske klubber og festivaler mange gange med et stadig større publikum fra gang til gang. Måske fordi koncerterne altid ender som én stor fest med et band, der tager sit publikum i hånden og giver det et pusterum fra hverdagen.

Bandet består af:
Johan Olsen: Vokal.
Niklas Schneidermann: Guitar, vokal.
Rasmus Kern: Guitar, keys, vokal.
Terkel Møhl: Bas.
Anders Ramhede: Trommer.

TID: Torsdag d. 7. december 2017, kl. 20.00.
STED: Gimle, Helligkorsvej 2, 4000 Roskilde
PRIS: **UDSOLGT**

Foto: Magtens Korridorer

 

Detaljer

Dato:
7. december 2017
Tidspunkt:
20:00

Sted

Gimle
Helligkorsvej 2
Roskilde, 4000
+ Google Map
Telefon:
46 37 19 82
Hjemmeside:
http://www.gimle.dk/