Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

M. Rexen

9. november 21:00

Når M. Rexen star gir koncert på Gimle d. 9. november, tæller de 10 personer, og masser af hornblæs og psykedeliske tilbøjeligheder.

Michael Rexen er en verdensmand. Han blev født i de Forenede Arabiske Emirater, han bor i en mongolsk yurt (et forstørret telt) på Christiania. Han har rejst omkring i Pakistan med trommemester Gunga Sain, arbejdet på boreplatforme i Egypten og er ultimativt blevet institutionaliseret i Danmark.

Rexen siger selv, at musikken er et biprodukt af det liv, han lever. Hans musik er en fantastisk kombination af afrobeat-rytmer, mellemøstlige strygerarrangementer og en lyrik, der kan være hentet i rock’n’roll. Han har tidligere spillet i projekter som A Key is a Key, The Magnetic Eagle og Mongol, men M. Rexen er hans mest personlige projekt hidtil.

I 2018 udgav han det meget ambitiøse, koncept-lignende album The United Kingdoms Part 1 – An Endless Sea of Honey. Ikke alle forstod det, men han har vundet genklang mange steder. Et andet kapitel er på vej.
Dette er indiemusik med en funky og omfattende tilgang. Fans af Arcade Fire, Broken Social Scene, Grizzly Bear og lignende vil holde af projektet.

Det er skørt, det er far out, det er næsten for meget, men det er helt perfekt.

Support: THE VICTIM

Med sin guitar, sin stemme og en parade af hjerteskærende tekster, er publikum i Danmark og Irland blevet efterladt mundlamme til The Victims følelsesladede koncerter. I 2017 udkom debut ep’en “Letting Go”, som blev taget rigtig godt imod af DR’s P4, hvor 4 ud af 6 af sangene fra ep’en er blevet spillet.

Man kan altså som publikum se frem til en guidet tur gennem følelsesregisteret når The Victim tager ud for at præsentere sine sange.

TID: Lørdag d. 9. november 2019 kl. 21.00. Dørene åbnes kl. 20.00.
STED: Tanken, Gimle – stående koncert
PRIS: 95 kr. i forsalg, 105 kr. i døren.

Billetter via www.gimle.dk

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
9. november
Tidspunkt:
21:00

Sted

Gimle
Helligkorsvej 2
Roskilde, 4000
+ Google Maps
Telefon:
46 37 19 82
Hjemmeside:
http://www.gimle.dk/
Del på sociale medier