Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Loyal Spine på Gimle

maj 16 20:00

ALBUM-RELEASEKONCERT
LOYAL SPINE er et dansk rockband med HQ i Roskildeområdet. LOYAL SPINE blev dannet to uger før bandets debutkoncert i december 2016. LOYAL SPINE spiller rock og skriver sange baseret på stærke melodiske hooklines og stramme arrangementer. Bandet arbejder med et udtryk, der gør lyden unik, men stadig tilgængelig for de fleste. Nøgleord i sangskrivningen er tekstur, tyngde, stemning og luft.

Bandet udgav deres selvbetitlede EP den 1. september 2017 og har siden – sideløbende med koncertaktivitet, promovering og udvidelse af fanbasen – arbejdet målrettet på det kommende debutalbum. Der er blevet knoklet i- og udenfor øvelokalet for at ramme det unikke og klargøre debuten.

LOYAL SPINE vandt i maj 2018 VM i Rock og lagde over den efterfølgende sommer sidste hånd på de numre, der blev udvalgt til debuten af udvalgte følgere og bandet selv. I september drog bandet i isolation på den jyske hede, for i samarbejde med trofaste collaborators i Mørkværk Studierne at indspille debutalbummet. En proces, der afsluttes november 2018, hvorefter pladen går til mix og efterfølgende mastering. Mr. Ryan Williams (Stone Temple Pilots, Deftones, RATM, Biffy Clyro, Pearl Jam, Outkast, Pink m.fl ) har i Los Angeles stået for mixet af debutpladen. Efterfølgende mastereres samme sted af Mr. Howie Weinberg (Nirvana (Nevermind), Muse, Deftones, Soundgarden, Smashing Pumpkins, U2, Rammstein m.fl…)

Bandet glæder sig til at vende ”hjem” til Gimle for et brag af en release den 16. maj 2019. Publikum kan hér –Live – forvente et intenst og velspillet rockshow med masser af energi, følelse og nerve. Målet er efterfølgende at ramme spillesteder, radiostationer samt presse i ind- og udland.

TID: Torsdag d. 16. maj 2019 kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.00.
STED: Tanken, Gimle
PRIS: 100 kr. i forsalg. Billetter via www.gimle.dk

Loyal Spine. Pressefoto.

Detaljer

Dato:
maj 16
Tidspunkt:
20:00

Sted

Gimle
Helligkorsvej 2
Roskilde, 4000
+ Google Maps
Telefon:
46 37 19 82
Hjemmeside:
http://www.gimle.dk/