Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

LISA EKDAHL (SE)

28. marts 2017 19:00

FÅ BILLETTER!

Lisa Ekdahl blev superstjerne i Skandinavien, da hun i 1994 udsendte sit selvbetitlede og storsælgende debutalbum. Hendes unikke stemme og tilbagelænede, men skrøbelige stil betog dengang fans såvel som anmeldere, og pladen solgte fire gange platin.

Siden dengang har Ekdahl markeret sig som en af Nordens stærkeste stemmer. Hun har sunget på både modersmålet og på engelsk, og herhjemme blev hun især kendt for sin duet “Backwards” med Lars H.U.G., mens hun i Sverige har modtaget hele tre Grammis.

Senest har Ekdahl skabt sig et navn især i Frankrig, der er faldet for hendes fantastiske fortolkninger af traditionel jazz og bossanova. Men netop nu forbereder den 45-årige sanger sig på et skandinavisk comeback. Hun er nemlig på vej med et svensksproget album, som bliver hendes første af slagsen i mere end ti år.

Koncertmenu

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café, der er åben før og efter koncerten. Denne aften tilbyder Gimles café en specialdesignet koncertmenu, som består af to retter til 149 kr.:

Hovedret: Braiseret svinenakke – løg/æblekompot – grov mos – krydderurter
Dessert: Kærnemælksfromage

Vi anbefaler ankomst mellem 17.30-18.00, således I har god tid til at nyde maden inden dørene til koncerten åbner kl. 19.00. Bestil bord på bordreservation@gimle.dk

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
28. marts 2017
Tidspunkt:
19:00

Sted

gimle
Helligkorsvej 2
Roskilde, 4000 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier