Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kursus: Bliv fysisk træner

20. august 2018 - 24. august 2018

Ønsker du at blive fysisk træner, holdtræner, personlig træner m.m., men har ingen eller kun en smule undervisningserfaring eller mangler du blot den teoretiske viden bag ved? 

Fysisk træner Level 1 hos Powerhealth giver dig de grundlæggende færdigheder til at varetage rollen som fysisk træner, holdtræner, personlig træner, fitnessinstruktør og andre idrætsspecialiserede fysiske trænerroller.

Kurset strækker sig over 35 timer, mandag til fredag og giver dig muligheden for at prøve dig selv af som træner samt give dig en grundlæggende viden inden for rollen som træner, opvarmning til træning, styrketræning, kredsløbstræning, coretræning, praktiske øvelser og alternative træningsredskaber, restitution af kroppen samt træningspræsentationsmetodik.

Foto: Powerhealth.dk.

Gennem aktiv teoretisk og praktisk deltagelse vil du på kurset få en grundlæggende forståelse for teorien bag kredsløbstræning og styrketræning.

Du får praktisk erfaring med forberedelsen af træning, præsentation af træningspas og øvelser, samt afholdelsen af effektiv og korrekt udført fysisk træning af andre.

Du lærer på kurset et bredt udvalg af praktiske øvelser, som kan udføres til enhver tid uden brug af udstyr.

Du prøver desuden kræfter med flere træningsalternativer med brug af udstyr, med henblik på effektivisering af den allerede lærte grundlæggende viden på kurset.

Kurset gennemføres delvist i et crossfit center, fitness center og udendørs, således du får prøvet dig selv af i så mange miljøer som muligt. Der ligges vægt på at du gennemfører så mange undervisninger som muligt hele ugen.

Kurset vil være adganggivende for level 2, som vil udvide pensum fra dette kursus og give dig endnu flere færdigheder som træner.

Da der er en del praktisk aktivitet er det et krav at du møder op på kurset uden alvorlige skader.

Der udstedes certifikat efter gennemført kursus.

Pris: 6500,-
For hvert tidligere Powerhealth seminarer du har deltaget på (mobilitet, kost/ernæring, muskelvækst og fedt/vægttab) er prisen minus 500,- pr. deltaget seminar.

Kontakt Powerhealth.dk på tlf. 28 99 44 55 eller e-mail nicolai@powerhealth.dk for at høre nærmere.

GemGem

Detaljer

Start:
20. august 2018
Slut:
24. august 2018

Sted

Powerhealth.dk
Rådmandshaven 4b
Roskilde, 4000 Danmark
+ Google Map
Telefon:
28 99 44 55
Hjemmeside:
https://business.facebook.com/Powerhealthdk/