Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Hanne Boel

11. december 20:00

HANNE BOEL besøger Gimle den 11. december 2019 og med sig har hun et nyt album.

Indspilningerne af Hanne Boels kommende album er i fuld gang, og albummet udgives i det tidlige efterår. Udgivelsen følges op af en akustisk tour, hvor Hanne Boel har guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch med sig.

Hanne Boel er i gang med indspilningerne af sit nye album. Hendes første studiealbum i 8 år. Et album med nye originale sange skrevet af hende selv og indspillet med nænsomhed sammen med gode venner.

På live-fronten er Hanne Boel genforelsket i at gøre det, hun er bedst til og elsker mest – nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum. Målet er at give en fantastisk oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede – alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag.

På sin kommende akustiske tour i efteråret 2019 nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid. Hanne Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær.

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café, der er åben før og efter koncerten.

Køb din billet her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
11. december
Tidspunkt:
20:00

Sted

Gimle
Helligkorsvej 2
Roskilde, 4000
+ Google Maps
Telefon:
46 37 19 82
Hjemmeside:
http://www.gimle.dk/
Del på sociale medier