Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Håndboldskole

juni 29 - juli 2

29 klubber øst for Storebælt tilbyder i år håndboldskoler i sommerferien. Tilmeldingen til årets DHF Håndboldskoler er allerede åben, og er dit barn vild med Håndboldherrerne, er der ekstra god grund til at tilmelde sig til håndboldskolen i Roskilde Hallerne.

Det er nu muligt at tilmelde sit barn en DHF håndboldskole i sommerferien 2019. Også øst for Storebælt er der rig mulighed for at lade dit barn komme på håndboldskole i sommervarmen.

29 klubber fra Sjælland, hovedstaden og øerne står klar til at tage imod en masse børn, når de afholder håndboldskole i løbet af sommerferien. Det er, med forbehold for udsolgte skoler, blandt andet FIF, Hillerød Håndbold Klub, Holbæk HK, Roskilde Håndbold og IF Stadion, der afholder håndboldskole i år.

DHF’s Håndboldskoler er åben for alle børn og unge fra fem til 17 år, som har lyst til at prøve kræfter med håndbold. Det er dog forskelligt fra klub til klub, hvilke årgange de tilbyder.

“Håndboldskolerne handler om sammenhold og fællesskab. Det er en mulighed for at blive bedre og stærkere sammen. Ikke kun til håndbold, men i høj grad også til at styrke sociale relationer og kompetencer. Skolerne skaber et unikt fællesskab og relationer på tværs, især blandt spillerne, men også blandt trænere, trænerassistenter og frivillige,” fortæller projektansvarlig Mette Borgstrøm fra Dansk Håndbold Forbund.

Bliv trænet af verdensmestrene
Den 27. januar 2019 var en historisk dag for dansk herrehåndbold, da Håndboldherrerne stensikkert vandt VM-guld. Nu kan dit barn få en helt unik oplevelse og blive trænet af netop verdensmestrene.

Tilmelder du dit barn en DHF Håndboldskole, og tilmelder du samtidig dig selv Håndboldskolernes nyhedsbrev senest den 30. april 2019, er dit barn med i lodtrækningen om de 14 eksklusive pladser på holdet, der skal træne med landsholdet. Læs mere om konkurrencen her.

Tilmelding til DHF’s Håndboldskoler 2019 skal ske her.

DHF Håndboldskoler er sponsoreret af Sydbank, Lidl, Puma, Kinder+ Sport og Select.

Tid og sted:
Fra den 29-06-2019 – 02-07-2019 i Roskilde Hallerne.

Foto: Dansk Håndbold Forbund.

Detaljer

Start:
juni 29
Slut:
juli 2

Sted

Roskilde hallerne
Møllehusvej 15
Roskilde, 4000
+ Google Maps