Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gode råd til ferie med kæledyr

15. juni 2018 - 16. juni 2018

Det er vigtigt med en god forberedelse, når familiens elskede kæledyr skal med på sommerferie. For hvordan er det nu med feriediæt og rejseapotek?

Foto: Maxi Zoo.

Maxi Zoo Roskilde inviterer den 15. og 16. juni til nogle lærerige dage, hvor du kan få rådgivning til sommerens rejse af Maxi Zoo’s kompetente personale, der klæder dig på til en god rejse med din pelsede ven.

Her vil de guide til den rette rejseforberedelse og dele ud af vigtige råd om rejseapoteket, feriediæt og sikkerhedsforanstaltninger, ligesom der disse dage vil være gode rabatter på rejseudstyr, så der er styr på alt inden afrejse.

Ferie kan være stressende for kæledyret
De rette rammer for ferien er ekstra vigtige, når man rejser med et kæledyr, da den kærkomne sommerferie godt kan være en mundfuld for de firbenede.

Sol og varme kan til tider være en udfordring for de pelsede venner, da det kan medføre dehydrering. Samtidig kan også transporten til og fra rejsemålet være en belastning, som kan være til gene for dyrenes trivsel.

Maxi Zoo’s personale står på rådgivningsdagene derfor også klar til at komme med gode råd og vejledning til, hvordan du kan mindske stressende situationer på rejsen for dit kæledyr – så kan ferien bare komme an!

Detaljer

Start:
15. juni 2018
Slut:
16. juni 2018

Sted

Maxi Zoo Roskilde
Ro's Have 8
Roskilde, 4000 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.maxizoo.dk/maxi-zoo-roskilde/