Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Gimle Comedy Club – Open Mic

17. december 20:00

I mange år har Danmarks største og bedste stand-up komikere lagt vej forbi Gimle, når der skulle afholdes shows. Gimle ønsker at bringe endnu mere comedy til Roskilde, samt støtte mindre og større komikere. Derfor præsenterer Gimle en ny stærk Open Mic i Gimles cafe med gratis entré.

Til en Open Mic afprøver komikere deres materiale af, for at tester hvilke jokes der virker, og hvilke der ikke gør. En Open Mic kan anses som komikernes øvelokale, deres træningscenter eller fødslen til helt nye jokes.

Til hver Open Mic vil der være en vært; en rutineret komiker, som sørger for et højt niveau gennem hele aftenen, og til enkelte af aftenerne vil der også være en special guest, som vil være en mere anerkendt komiker.

Hvad gør Gimle til en ekstra-ordinær god Open Mic? Komikerne der optræder er rutinerede og vant til at levere høj kvalitet, Mic’en finder sted i Gimle café som danner grund for en intim og fed oplevelse, og så er der selvfølgelig også styr på teknikken – så ingen skrantende mikrofoner.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
17. december
Tidspunkt:
20:00

Sted

Gimle
Helligkorsvej 2
Roskilde, 4000
+ Google Maps
Telefon:
46 37 19 82
Hjemmeside:
http://www.gimle.dk/
Del på sociale medier