Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fribytterdrømme

8. november 20:00

I en længere periode er Fribytterdrømme blevet fulgt af to unge filmskabere i tykt og tyndt, og samtidig har bandet været i gang med at indspille et nyt album. Det har givet anledning til, at Fribytterdrømme nu kan annoncere en stor tour til efteråret, hvor de blandt andet besøger Gimle.

2018 var et begivenhedsrigt år for den danske rocksekstet Fribytterdrømme. I år har bandet dog hovedsageligt haft fokus på at indspille deres næste album. Et album hvorfra singlerne ”Egodød” og ”Hallusignaler” markerer en ny eklektisk tilgang til Fribytterdrømmes musikalske udtryk.

Bandet skal fremvise deres kommende dokumentarfilm ”Fribytterdrømmen” til CPH:DOX. Det seneste halve års tid er Fribytterdrømme blevet fulgt af to 20-årige filmskabere. Filmen handler om at kaste alting over styr og gå all in på musikken. Filmen viser desuden, hvordan bandet skal få hverdagen og drømmende til at hænge sammen. Venskaber og band-idyl bliver sat på prøve undervejs, når Fribytterdrømme kæmper sig vej mod det endelige gennembrud. Her er forsangeren Lau Pedersens egen poesi og lyrik blevet flettet elegant ind i filmen som oplæste sekvenser.

På baggrund af et vildt 2018, en dokumentarfilm og indspilningerne til deres kommende album, har Fribytterdrømme besluttet sig for at turnéer landet tyndt til efteråret 2019. Det bliver Fribytterdrømmes største og mest intense tour til dato, hvor både helt nye sange og gamle kendinge vil være en del af sætlisten.

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café, der er åben før og efter koncerten.

Køb billet her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
8. november
Tidspunkt:
20:00

Sted

Tanken, Gimle
Helligkorsvej 2
Roskilde, 4000
Hjemmeside:
http://www.gimle.dk/
Del på sociale medier