Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag med Rane Willerslev i Roskilde

januar 11 19:00 - 21:00

Hvorfor er det vigtigt at tænke nysgerrigt, kreativt og vildt? Det kan du lære ved aftenens inspirerende foredrag med Rane Willerslev i Roskilde Kongrescenter.

Rane har brugt nysgerrighed, viden, erfaring og kreativ tænkning til at skabe en succesfuld karriere som antropolog, forsker, forfatter og kontroversiel museumsdirektør for bl.a. Danmarks Nationalmuseum.

Rane er en travl mand og holder kun foredrag på sine feriedage. Arrangør Tikko er derfor virkelig glad for at kunne byde velkommen til en sjælden foredragsaften med Rane Willerslev i Roskilde.

I den aktuelle bestseller ”Tænk vildt – det er guddommeligt at fejle” udfolder Rane Willerslev sin filosofi om kreativitet, viden og ledelse. En filosofi han satte i spil som direktør for Kulturhistorisk Museum i Oslo og som blandt andet stammer fra hans tid som pelsjæger i Sibirien. Der kom han på tværs af den russiske mafia og blev tvunget til at flygte ud i ødemarken. I flere måneder overlevede han udelukkende af eget jagtbytte i et af verdens koldeste områder.

På denne spændende foredragsaften giver Rane sit bud på en mere nysgerrig tidsånd, der dyrker viden og kreativitet. Ifølge Rane befinder vi os i en langvarig, ulykkelig kreativitetskrise, som vi skal ud af. Det er ikke for sent – det er bare på høje tid, at vi tænker vildt.

For mere information klik her.

Detaljer

Dato:
januar 11
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena
Møllehusvej 15
Roskilde, 4000
+ Google Map
Telefon:
46 35 40 72
Hjemmeside:
http://roskildekongrescenter.dk/dk/