Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Få en OPSANG på Laboratoriet!

4. januar 2018 - 5. januar 2018

Forstår du din teenager? En krasbørstig musikkomedie, der uddeler syngende lussinger til Danmarks ungdom og dens voksne.

Iscenesat som en blanding af musical og foredrag præsenterer forestillingen to foredragsholdere, der snakker og synger om syv skæbnefortællinger, hvor syv dødsens syndige teenagere møder drabelige skæbner. Den dovne brækker nakken i et Jackass-stunt, den grådige egotripper flås levende og jalousien bliver kvalt i sin pinlige røst. Inden det bliver rigtig grusomt.

Foto: Mungo Park Allerød OPSANG

Med forestillingen OPSANG er teenagegådens gordiske knude endelig løst. Under hjernebarken på kongerigets teenageskalpe regerer et kognitivt ragnarok af fysiologiske og hormonelle forviklinger, der lammer ungdomshovedernes fornemmelse for almindelig takt og tone. Den eneste løsning er en ordentlig omgang opsang, indtil teenagehjernen er blevet voksen.

OPSANG er en kærlig og provokerende omgang teatralske bøllebank til ungdommen, der er gået i moralsk selvsving over manglen på voksne rollemodeller.

”Nutidens unge er mega fucked,” siger instruktøren Heinrich Christensen. ”Når man hører, at de unge reducerer sex til noget, man udveksler for en burger, eller når de udviser ligegyldighed over for omgangstonen i det offentlige rum, så må jeg bare sige, at de udtrykker en bekymrende mangel på forståelse for almenmenneskelige værdier” fortæller opsangens bagmand og fortsætter: ”Teenageren er i dag blevet mange voksnes rollemodeller. Vi lever i et samfund, der fokuserer på, hvad de unge laver, og som dyrker deres livsstil og moral. Det burde jo egentlig være den anden vej rundt. Grænser mellem voksne og unge skal hele tiden diskuteres. Kun dermed kan man forandre og tilpasse den måde, vi lever sammen på. De unge kunne ikke være dårligere stillet, hvis vi ikke rejste denne debat. Det er for deres skyld, vi gør det.”

OPSANG er set af mere end 80.000 publikummer og har spillet i både Sverige, Norge, Holland og Frankrig.

Laura Ritsmar fra Hillerød, en af de talrige begejstrede publikummer, udtaler: ”Opsang er et af de bedste teaterstykker jeg nogensinde har set. Det er så intenst, kunstnerisk flot, sjovt og meget, meget teenagetalende! Ja – jeg er teenager. Synes specielt at skuespillerne er helt geniale. Manden spiller helt sindsygt fedt. De spiller alle mega fedt – og så synger, specielt kvinden, helt fantastisk.”

Det sker torsdag den 4. januar kl. 19.30 samt fredag den 5. januar kl. 11.00 (næsten udsolgt) og 14.00 (næsten udsolgt) i Laboratoriet, Rabalderstræde 10, Musicon, 4000 Roskilde.

Køb din billet her. Du skal skynde dig. Der er næsten udsolgt på begge forestillinger.

Del på sociale medier

Detaljer

Start:
4. januar 2018
Slut:
5. januar 2018

Sted

Laboratoriet
Rabalderstræde 10
Roskilde, 4000
+ Google Maps
Del på sociale medier