Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Elias Ehlers på Gimle

17. oktober 2018 19:00 - 21:30

Elias blev far for lidt over et år siden og besluttede sig ret hurtigt for, at han ville lave et show, der handler om det første år som nybagt far.

Det er en hektisk og overvældende periode, hvor der ikke rigtig er rum nogle steder til at få sagt alle de ting, der får ens hoved til at eksplodere.

Det rum skaber Elias med “Far” og inviterer publikum med helt indenfor i en for ham, smuk, skræmmende og fuldstændig vanvittig tid, som også har fået ham til at kigge indad og se på, hvem han egentlig selv er, og hvem han gerne vil være. Det er der kommet et ustyrligt underholdende show ud af, som man måske også kan gå hen og blive klogere af – uanset hvor I livet man er.

Selv siger komikeren om showet:
“Det at blive far er en fuldstændig vanvittig tid, hvor man ikke har styr på en skid, men det har samtidig for mig været en overflod af tanker, situationer og begivenheder, som jeg har kunnet bruge i showet og jeg har faktisk slet ikke kunnet lade være med at lave det her show. Det er i den grad skrevet med hjertet og jeg har fundet ud af, at når jeg skriver om de ting, som er tættest på mig, så er jeg bedst”.

“Hele målet showet er at vise mine fans, at jeg kan tale om noget ret seriøst og voksent, samtidigt med at det bliver sjovere end noget, jeg nogensinde før har lavet”.

Elias er en fabelagtig historiefortæller, som gennemgående leverer modigt og gennemtænkt materiale. Allerede i 2006 stak han af med førstepladsen til “DM i stand-up” og vandt hele sæsonen af “Comedy Fight Club” på TV2 Zulu i 2007. Sidenhen har Elias bl.a optrådt i TV2 Zulus sketch show “De nøgne”, “Mørks Jul”, DR2s “Wulffs Magasin” og “Comedy Aid”. Derudover spiller Elias “Carsten” i filmen “Submarino” og “Parfumeprinsen” i “Sorte Kugler”, sammen med kollegaen Anders Mattesen og er i det hele taget hyppig deltager i diverse comedy shows og tv programmer.

I 2012 turnerede Elias hele landet med sit første one-man show “Fucking glad”, som to år efter blev efterfulgt af hans andet solo show “Helt perfekt”. Her tog Elias os på en guidet, satirisk stand-up tour igennem sine eksistentialistiske kriser i sit voksenliv. I 2012 slog Elias også pjalterne sammen med vennen og kollegaen Martin Nørgaard og udgav podcastet “Det dystre skæg”, som stadig kører i dag og som ledte frem til en populær fælles turné i 2016. Senest har han været aktuel i Comedy Aids 25 års jubilæumsshow.

Dørene åbner kl. 19.00
Showstart kl. 20.00
Forsalg: 175 kr. + gebyr
Pris i døren: 195 kr. (såfremt der ikke er udsolgt)
Billetter via dette link.
Showet er siddende

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles cafe, der er åben før og efter showet.

På gimle.dk og på Facebook her kan du få informationer og uddybende beskrivelser af kommende koncerter og arrangementer. Læs også om menuen og åbningstiderne i den hyggelige café.

Foto: Anne Beth Witte

Detaljer

Dato:
17. oktober 2018
Tidspunkt:
19:00 - 21:30

Sted

Gimle
Helligkorsvej 2
Roskilde, 4000 Danmark
+ Google Map