Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Eksklusiv koncert i Roskilde

17. juni 2018 20:00

Christopher Entertainment, Gimle og Roskilde Kongrescenter præsenterer et navn i absolut verdensklasse, når den engelske gentleman Bryan Ferry går på scenen i Roskilde Kongrescenter d. 17. juni.

Bryan Ferry opnåede øjeblikkelig succes, da han stiftede bandet Roxy Music i 1971. Sideløbende har han haft en livlig solokarriere, der har placeret ham som en af ​​de mest innovative sangere og lyrikere i nutidens popmusik.

Foto: Bryan Ferry giver kun 3 koncerter i Danmark – den ene er i Roskilde Kongrescenter

Gennem klassiske kærlighedssange som “Stop Dance” og “Slave to Love” og sit arbejde på tværs af en række musikalske stilarter har Ferry løbende bekræftet sin position. Og nu har du mulighed for at opleve det anmelderroste popikon live i Roskilde Kongrescenter.

”Som det eneste spillested på Sjælland kan vi præsentere Bryan Ferry, og vi kan næsten ikke få armene ned. En eksklusiv koncert med så markant en international profil viser styrken i vores samarbejde med Gimle,” fortæller René la Cour Sell, direktør i Roskilde Kongrescenter. ”Vi drager nytte af hinandens styrker, så vi kan tilbyde en helt ny type musikoplevelser i Roskilde. Vi kan levere interessante koncerter med plads til større publikummer og trække gæster til både lokalt og udefra – også publikummer, der ellers sjældent tager til koncert. Det er et af de fornemmeste mål med vores musikstrategi.”

Lars Sloth, der er spillestedsleder på Gimle, fortsætter: ”Bryan Ferry er et superstærkt navn på den internationale musikscene, og vi glæder os over at præsentere ham i Roskilde. Det er en vigtig del af vores ambition i samarbejdet med Roskilde Kongrescenter at hente markante internationale navne til byen, og vi har allerede nu flere spændende navne i støbeskeen.”

Anmelderrost musikoplevelse.
Både Ferrys solokarriere og Roxy Musics otte studiealbum, der alle er anerkendt som moderne klassikere, har haft stor indflydelse på moderne rock og popmusik. Den 2. februar genudgives Roxy Musics debutalbum i en super deluxe-udgave i forbindelse med albummets 45. års jubilæum, hvilket giver anledning til en storstilet Europaturné.

Bryan Ferry og Roxy Music bliver betragtet som både klassiske og moderne og står bag nogle af de mest elskede popsange igennem tiderne. Ferrys seneste danske koncerter har været totalt udsolgt og har fået stor ros af anmelderne, så der er en eksklusiv oplevelse i vente i Roskilde Kongrescenter d. 17. juni.
PRAKTISK INFORMATION

STED: Roskilde Kongrescenter, Sal D, nummererede siddepladser.
TID: Søndag d. 17. juni kl. 20.00. Dørene åbner kl. 19.00.

PRIS: 400/520/650 kr. + gebyr, købes via gimle.dk. Billetsalget starter tirsdag d. 6. februar kl. 10.00.

Detaljer

Dato:
17. juni 2018
Tidspunkt:
20:00

Sted

Roskilde Kongrescenter
Møllehusvej 15
Roskilde, 4000 Danmark
+ Google Map