Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Det Store Juleshow med Burhan G & Danmarks Underholdningsorkester

11. december 20:00 - 22:30

I 2017 skrev Burhan G titelmelodien til årets julekalender, ’Tinkas Juleeventyr’. Titelmelodien ’Tinka’ indtog hurtigt positionen som årets julehit i både 2017 og 2018 og blev endda så populær, at flere fans begyndte at efterlyste sangen til Burhans sommerkoncerter. Dengang var ’Tinka’ ikke på setlisten. Nu er bønnen hørt og Roskilde Kongrescenter åbner dørene til ’Det Store Juleshow med Burhan G & Danmarks Underholdningsorkester’!

I december 2019 inviterer Burhan G til julekoncerter over hele landet med Danmarks mest anerkendte symfoniorkester. Glæd dig til at høre nyfortolkninger af de gamle juleklassikere såvel som Burhans hitsingler ’Jeg I Live, ’Din For Evigt’, ’Kalder Mig Hjem’ og selvfølgelig julehittet ’Tinka’.

Det er ikke første gang, Burhan kaster sig over sang med bjældeklang og juletemaer:

“Julemusik har altid haft en helt særlig plads i mit hjerte. Lige siden jeg som dreng sang juelsangene med Københavns Drengekor i Domkirken, har jeg savnet at synge julemusik. Så det er en kæmpe drengedrøm der går i opfyldelse, nu hvor jeg får lov at synge både ’Tinka’ og en masse andre af mine yndlingsjulesange til julekoncerterne. Og det gør det kun endnu større, at det bliver med Danmarks bedste symfoniorkester.”

I mere end 10 år har Burhan G leveret nogle af landets mest storslåede og ekstraordinære liveshows. Julekoncerterne med et 30 mand stort symfoniorkester bliver absolut ingen undtagelse.

Læs mere og køb billet her. 

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
11. december
Tidspunkt:
20:00 - 22:30

Sted

Roskilde Kongrescenter
Møllehusvej 15
Roskilde, 4000 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier