Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CykelSportMessen – Den største cykel- og triatlonmesse

9. november 10:00 - 16:00

Kom med til CykelSportMessen, Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse i Roskilde Kongrescenter.

I weekenden d. 9-10. November 2019 åbner man endnu engang dørene for cykelsportmessen. Mere end 130 udstillere fra både ind- og udland præsenterer de nyeste produkter på markedet samt gode tilbud.

Idégrundlaget bag messen er, at skabe et ekstraordinært præsentationsforum for forbrugerne. Som besøgende på CykelSportMessen får man mulighed for at se, røre, prøve og købe det bedste inde for race, MTB, triatlon relateret udstyr, tilbehør, rejser og meget andet.

Hvert år introduceres alle nyhederne indenfor race, MTB og triatlon på verdens største cykelmesse Eurobike i starten af september. Afholdelsestidspunktet for CykelSportMessen er derfor langt fra tilfældigt, da de cykel og triatlon interesserede derved har en unik mulighed for at opleve det nyeste grej og cykler for den kommende sæson, ofte længe før de rammer butikkerne.

På messerne vises et bredt udvalg af de største mærker inde for race, MTB og triatlon, ligesom at messerne dækker andre emner som rejser, træning, kost, ernæring og meget andet.

Hvert år byder messen på en lang række spændende aktiviteter for de besøgende, herunder forskellige foredragsholdere, samt adskillige workshops til det nysgerrige og informationssøgende publikum. Messeprogrammet for 2019 vil som altid byde på en masse nye spændende aktiviteter.

For mere information klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
9. november
Tidspunkt:
10:00 - 16:00

Sted

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena
Møllehusvej 15
Roskilde, 4000
+ Google Maps
Telefon:
46 35 40 72
Hjemmeside:
http://roskildekongrescenter.dk/dk/
Del på sociale medier