Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Citybois indtager scenen

13. april 2016 19:00

Der går ’bois i Gimle denne aften. Anthon og Thor der tilsammen udgør Citybois indtager scenen i Tanken med deres kæmpe hits og en god portion charme.

De to kærlige teengaere Anthon og Thor har en evne, som er helt speciel på den danske musikscene: De kan rive deres mange fans med i deres verden og lade dem synge, danse og lege med i et univers fuld af befriende sjov. Dette blev i december omsat til EP’en ”What Bois About To”, som blandt andet indeholdt de kendte hits ”Purple Light” og ”Things We Do” samt nye, originale sange.

Citybois_tour2016.jpeg.tiffCitybois indtog alle teenage-hjerter da de sidste år deltog i X Factor, og siden da har karrieren budt på mange eventyr for både Citybois og deres mange fans. Denne aften bliver Gimle mere ’bois end nogensinde før, når Thor og Anthon indtager scenen i Tanken. Og de kan næsten ikke vente:

”Vi er ved at samle det vildeste ’bois-band og har masser af PAT ting i ærmet”, fortæller Anthon og Thor begejstret om touren, der vil give endnu flere fans mulighed for at opleve den helt specielle følelse, det er at dele rum med drengene.

Drengenes glæde over de kommende koncerter kan ikke skjules. Efter de sidste sommer var support for både Christopher og Burhan G er det nu tid til at træde i fuld karakter med den store milepæl i karrieren som hovednavn.

TID: Onsdag d. 13. april 2016 kl. 19.00. Dørene åbnes kl. 18.00.
STED: Tanken, Gimle
PRIS: 130 kr. + gebyr i forsalg, 160 kr. i døren
Billetter via www.gimle.dk

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
13. april 2016
Tidspunkt:
19:00

Sted

Gimle
Helligkorsvej 2
Roskilde, 4000
+ Google Maps
Telefon:
46 37 19 82
Hjemmeside:
http://www.gimle.dk/
Del på sociale medier