Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Christian Hjelm giver koncert på Gimle

11. oktober 2018 19:00 - 22:00

Du får nu mulighed for at høre karismatiske Christian Hjelm live, når han drager landet rundt med hans spritnye album ’Uskolet Magi’ m.m. i bagagen og hans faste band bestående af medlemmer fra blandt andet Oh No Ono og Kissaway Trail.

Der er dermed lagt op til det helt store dansksproget rock-brag når de tørner sammen på scenen.
Karakteristisk for Hjelm flyder ’Uskolet Magi’ med stærkt afhængighedsskabende melodier pakket ind i raffinerede arrangementer og fremført af en af Danmarks mest markante stemmer.Christian Hjelm er garant for særdeles veloplagt pop med et strejf af solskin i teksterne og en unik nerve i sounden.

’Uskolet Magi’ er ingen undtagelse, men udstikker alligevel samtidig en ny kurs, hvor det hele har fået et nøk opad; Hjelm er mere flabet, skabet og finurlig end nogensinde før. Albummet er gennemsyret af en mørkere og mere rå stemning end vanligt, og lyrikken er Hjelms personlige betragtninger og beretninger om livets evige gåder. Store som små.

Den tidligere frontfigur i indierock-orkestret Figurines, har med nu tre soloalbums på dansk, for alvor fået cementeret sig som en af de stærkeste danske stemmer og sangskrivere i Danmark.
’Uskolet Magi’ har været Ugens album på P4 og er bl.a. blevet mødt med fem hjerter i Politiken og ligeledes fem stjerner i Gaffa, hvor de skrev: ” Insisterende i sine energiske favntag med den gode, skæve og poetiske popsang er Uskolet magi en klædelig tilføjelse til Hjelms imponerende bagkatalog…”
Christian Hjelm udgav i 2012 det meget roste soloalbum ’Før vi blev lette’, som både affødte en Steppeulv for årets Vokalist, og blev kåret som årets album flere steder, med fine sangperler som ‘Lang vej igen’, og ‘Alibi’.

I 2014 fulgte Hjelm debutalbummet op med ’Vaskeægte’, med singlerne ’I Disse Dage’ og ’Solen Bager’, hvorefter det blev til en kort afstikker tilbage på engelsk med sideprojektet Lucky Moon.
Nu er Hjelm atter klar til at komme på landevejene med sit band og lufte nyt såvel som gammelt materiale.

PRIS: 100 kr. + gebyr i forsalg, 130 kr. i døren.
Billetter via dette link.

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige cafe, der er åben før og efter koncerten.
Følg Gimle på Facebook her hvor du vil blive opdateret med sidste nyt om koncerter og events.

Foto: Shutterstock

 

Detaljer

Dato:
11. oktober 2018
Tidspunkt:
19:00 - 22:00

Sted

Gimle
Roskilde, 4000 Danmark + Google Map