Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Børneyogaforløb til de 4-6 årige

januar 12 09:00

Kom til børneyoga med dit barn og vær med til kreativ yogaleg og fordybelse.

Der bliver leget i fantasifulde rammer med fysiske stillinger, åndedrættet, afspænding og meditation i børnehøjde – noget der giver tryllekraft.

Træner og deltager forvandler sig bl.a. til dyr og planter, opdager kontakten til åndedrættet – vores livsenergi, oplever klangskålens fortryllende kraft, sanser og leger med meditationsobjekter, chanter magiske ord, slapper af til musik, massage eller historier og bliver malet med yogafarver.

I forhold til børnenes alder kan det være en god idé, at der er en forældre med. Det er ikke sikkert at der er brug for det i længden, så kan I voksne også rolig vente i loungen, drikke te og slappe af eller gå en tur, men som udgangspunkt er I meget velkommen til at være med og opleve det sammen med jeres barn.

Det er vigtigt, at børnene ikke har spist et kæmpe måltid lige inden. Spis hellere morgenmaden i god tid. Efterfølgende venter der en lille sund snak og der er selvfølgelig altid vand og te. Husk behageligt, løstsiddende tøj med mulighed for bare tæer.

 

Så har du lyst til at få dit barn med til dette? For mere information samt tilmelding klik her.

Detaljer

Dato:
januar 12
Tidspunkt:
09:00

Sted

Vejfund-YOGA
Vindingevej 34 E
Roskilde, 4000 Danmark
+ Google Map