Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Åbent Hus på Absalon

11. juni 2018 17:00 - 19:00

Lige nu sveder unge på ungdomsuddannelserne og håber på at huen kommer i hus på bedste vis. Det er også nu, man bliver mere skarp på, hvad der skal ske efter sommerferien. Skal jeg læse videre? Er det tid til et sabbatår? Vil jeg hellere arbejde for fuld skrue?

Professionshøjskolen Absalon inviterer derfor til Åbent Hus i uge 24 i alle 8 uddannelsesbyer med opfordringen om at suge til sig af oplæg fra forskellige uddannelser, uanset hvor man ser sig selv efter sommerferien, da der er mange overvejelser, når man vælger studievej (nu eller senere).

Det kan være alt fra forældres input, hvad gør vennerne, men nok så vigtigt: Hvad interesserer jeg mig egentlig selv for? Hvor kan jeg se mig selv? Er jeg til store moderne studiemiljøer eller små campusser, hvor alle kender alle? Vil jeg have en uddannelse med praktik undervejs, vil jeg flytte for en uddannelse eller pendle – og kan jeg rejse ud?

På Professionshøjskolen Absalon i Roskilde kan man læse følgende professionsbacheloruddannelser (og ved åbent hus 11. juni høre oplæg om):
–          Lærer
–          Pædagog
–          Socialrådgiver
–          Sygeplejerske
–          Leisure Management
–          Fysioterapeut

Ved Åbent Hus på Absalon kan man som besøgende møde studerende, tale med undervisere, spørge til optagelseskrav, få en rundvisning på campus, høre om muligheder for at rejse ud i studietiden og ikke mindst – høre oplæg med de uddannelser, der har til huse på det aktuelle campus.

Se alle programmer og informationer.

Foto: Alex Tran

Detaljer

Dato:
11. juni 2018
Tidspunkt:
17:00 - 19:00

Sted

Professionshøjskolen Absalon
Trekroner Forskerpark 4
Roskilde, 4000 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
https://phabsalon.dk/uddannelsessteder/campus-roskilde/