Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

“Åben øver” hos Roskilde Gospel Singers

29. august 19:00

Roskilde Gospel Singers åbner for nye medlemmer

Roskildes ældste gospelkor kan for 23. gang byde velkommen til en ny sæson, og åbner i den anledning op for nye medlemmer. Koret er inde i en rivende udvikling. ”I den tid vi har eksisteret, er der kommet rigtig mange nye gospelkor til, og derfor er det vigtigt, at vi hver især styrker vores forskelligheder, så det fortsat er spændende og udviklende at synge gospel, og ikke mindst – en fantastisk oplevelse at komme til vores koncerter”.

Egen lyd
Koret dirigeres af Randi Bech Højgaard, som arrangerer og tilpasser sange, så de passer til koret, som har en varm og godt sammensunget lyd. Randi nyder at lege med andre genrer og give det gospellyd – det kan være pop, folkeviser eller noget helt tredje. Randi har mange års erfaring med gospelmusik, og underviser derudover i kor på flere niveauer.
Koret har egen fast pianist, som tryller med tangenterne og tilføjer koret magi. Det er Emil Skovsgaard Christensen, som ved siden af også komponerer og udgiver egen musik.

Åben øveaften
Der er opstart og ”åben øver” torsdag den 29. august 2018 kl. 19.00 – og alle er velkommen til at komme og prøve en aften med Roskilde Gospel Singers.

Se mere her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
29. august
Tidspunkt:
19:00

Sted

Jakobskirken
Astersvej 11
Roskilde, 4000
+ Google Maps
Del på sociale medier