Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

List of Begivenheder

Lysfest i Roskilde

24. januar 17:00 - 21:00

Kom forbi kulturstrøget midt i den mørke vintertid og få en magisk, lysende og farvestrålende oplevelse for både store og små.

THORBJØRN RISAGER & THE BLACK TORNADO

30. januar 20:00

Nogle af de vigtigste faktorer bag successen er vedholdenhed, originalitet, venskab og hårdt arbejde og selvfølgelig den mest extraordinære faktor: Thorbjørns stemme, som anmeldere og skribenter over hele verden har rost og sammenlignet med de største.

JADA

31. januar 21:00

Jada stormer frem og har med kun 3 singler sunget sig direkte ind i danskernes hjerter. Efter totalt udsolgte shows på Radar og Store Vega, er den succesfulde sangerinde nu klar med nye shows flere steder i landet.

Alphabeat kommer til Gimle

7. februar 21:00

10 koncerter fordelt på 10 spillesteder, 10 fredag og lørdag aftener i træk. Det er opskriften, når den danske hitmaskine Alphabeat tager deres anmelderroste livefest og kommende fjerde album til Gimle d. 7. februar.

Cæcilie Norby: Tilbage med powerband

20. februar 20:00

Cæcilie Norby har haft en imponerende karriere, som kun få herhjemme har formået at gøre hende efter.

Sofie Linde – Fårking Gravid: En fremmed flytter ind

26. februar 19:00 - 20:30

Roskilde Kongrescenter og MODTIL inviterer indenfor til en aften, hvor en af Danmarks mest hjertevarme kvinde indtager spotlyset og fortæller historien om dengang, en fremmed flyttede ind.

Wafande – Sidste smil tour

1. marts 13:00 - 17:00

Wafande er efterhånden blevet et velkendt ansigt i de fleste danske hjem. Hans store gennembrud kom i 2011 med det guldcertificerede debutalbummet ’Du Ved Det’ inkl. hittet ”Gi’ Mig Et Smil”. Sidenhen har flere hits fulgt trop: ”En Anden”, ”Uartig” ”Django” og ”Se Mig I dag”, for at nævne få.

Anders Lund Madsen – SLUT

5. marts 20:00

SLUT alting af i godt selskab med Anders Lund Madsen, når han turnerer hele Danmark rundt med sit første liveshow nogensinde

Ude af kontrol på Gimle

6. marts 21:00

Ude af kontrol har skabt et paradigmeskifte i dansk musik - nu står trioen klar med deres største og vildeste Livetour til dato.

Pligten kalder

12. marts 20:00

Pligten Kalder har været på landevejen hvert forår siden 2018, således også i 2020. Siden udgivelsen af “Længst muligt i eget hjem” er den småbizarre kvartet blevet meget sammenspillet.

Jonny Hefty & Jøden

13. marts 21:00

For 20 år siden sendte Jonny Hefty sin debut 'Hængerøv & Håndtegn' på gaden, hvilket samtidigt var startskuddet for samarbejdet med Jøden. De to abekonger har rullet siden da.

Junkyard Drive

14. marts 21:00

Mere end 2 millioner streams og 65.000+ månedlige følgere på Spotify, nr.1 på den officielle vinyl hitliste i Danmark og over 100 live shows. Det er, blandt andet, hvad Junkyard Drive har formået siden begyndelsen I 2014.