Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

List of Begivenheder

Ring Til 80erne

6. september - 22. oktober

Kom på en tidsrejse ind i den litterære og kunstneriske undergrund bag jerntæppet.

Bag, most, filt og nyd naturen på Tadre Mølle

12. oktober 12:00 - 20. oktober 16:00

Tag en eventyrlig familietur ud i den naturskønne Elverdamsdal og besøg Tadre Mølle der inviterer  til aktiviteter, hygge og sjov for hele familien alle dage i ferien.

Crazy tapas i efterårsferien

14. oktober - 20. oktober

Et sandt bombardement af en 15-retters tapasmenu i efterårsferien (uge 42).

Turen går til Gimle i efterårsferien

15. oktober - 19. oktober

Skal dine venner uden dig til New York, Berlin eller et andet kedeligt sted i efterårsferien? Fortvivl ej! I uge 42 går turen nemlig til Gimle. Her kan du komme på en mindeværdig rejse i efterårsferien, ikke bare til ét land, men fire lande - lige her i Gimles café!

Anya på Gimle

18. oktober 21:00

Den dansk-amerikanske sangerinde ANYA forener på fornemmeste vis skandinavisk pop og amerikansk R&B på Gimle d. 18. Oktober.

Gratis udflugt til Vikingeskibsmuseet og Roskilde Domkirke – for enlige forsørgere

19. oktober 10:00

Er du enlig forsørger med børn, og har du svært ved at få økonomien til at hænge sammen, og kunne du tænke dig at give børnene en ekstra spændende oplevelse i efterårsferien? Så læs videre her.

Jorden rundt på 80 dage

19. oktober 16:00

”Særdeles frit efter Klein & Jensens ”Jorden rundt i 80 dage”, som igen var mere end uforskammet frit efter Jules Vernes udgave af historien. fortæller Flemming Jensen, der ikke selv står på scenen, men har sat sig godt tilrette i instruktørstolen.

Oktoberfest i Roskilde

19. oktober 17:00

Den 19 oktober holder Hestetorvet selskabslokaler et brag af en Oktoberfest med danmarks eneste originale Tyrolerband, der spiller op til fest og dans.  

Drop-In dåb

22. oktober 16:00 - 19:00

Ved Drop ind-dåb kan man komme ind fra gaden uden aftale. Man får en samtale med en præst om liv, dåb, tro og trøst og går rundt i kirken ved en række stationer, hvor man sammen kan reflektere over tro, håb og kærlighed. 

Rane Willerslev – Rygrad og rummelighed

22. oktober 19:00 - 21:00

Rane Willerslev er ude med en spritny bog fra april i år. I direkte forlængelse af bogen “Rygrad og rummelighed” kan du glæde dig til et nyt, spændende foredrag, hvor Rane tager pulsen på de forandringer, kollaps- og opløsningstendenser, der sker for snuden af en.

Lasse Rimmer – Færre end 3 på Gimle

23. oktober 20:00 - 22:00

Gimle og FBI har fornøjelsen af at præsentere Lasse Rimmer i hans nye one man show FÆRRE END 3, der får premiere foråret 2019.

Bike and Performance Camp med Michael Rasmussen

24. oktober

Velkommen på Powerhealth Bike and Performance Camp med Michael Rasmussen.