Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

List of Begivenheder

Vandrefestival

august 16 - september 8

Vandrefestivalen, som foregår fra den 16. august til den 8. september, er ved at vokse sig til en stor begivenhed i Roskilde Kommune. I år er der 41 tilbud om vandreture - i nord, syd, øst og vest - fra få hundrede meter til 12 kilometer - for de mest energiske til kørestolsbrugere. Og så har de mange foreninger og ildsjæle, der bidrager, valgt at tilbyde mange forskellige oplevelser som en del af vandreturene. Man kan fx komme ud og…

Historiske byvandringer

august 19
|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 00:00 on mandag, repeating until 26. august 2019

Mange turister vil gerne dykke ned i Roskildes historie og få endnu mere viden om byen, som engang var Danmarks, ja hele Nordeuropas, mægtigste by.

Borgermøde: Udvikling af Højskolegrunden i Himmelev

august 19 17:00 - 18:30

Roskilde Kommune vil gerne invitere byens borgere og naboer til højskolegrunden til borgermøde om udviklingen af højskolegrunden i Himmelev.

Dialogmøde om nyt botilbud på Hyrdehøj 60

august 21 19:00 - 21:00

Roskilde Byråd har besluttet, at der skal etableres et udslusningstilbud til Roskilde-borgere. Det sker som en del af arbejdet med, at borgerne skal bedst muligt videre i deres liv på trods af psykisk sårbarhed og misbrug.

Jobspeed-dating

august 22 14:30

Biltema søger medarbejdere - kom og mød chefen Selv om du ikke ved noget særligt om biler, kan Biltema i Roskilde sagtens blive din kommende arbejdsplads. Hvis du kan lide at omgås mange mennesker, er pligtopfyldende, udadvendt og i godt humør, så er du en god kandidat til en stilling i byens nye store varehus. Biltema i Roskilde åbner i løbet af efteråret. Til den tid skal 30 nye medarbejdere stå klar, og dem hjælper Roskilde Jobcenter varehuschefen med at…

Gadeløb Roskilde 2019

august 22 18:00

Til årets gadeløb har du mulighed for at opleve Roskildes historiske bymidte på en festlig rute sammen med masser af andre motionister.

Sommerkoncert med David Bendix Nielsen

august 22 20:00 - 22:00

David Bendix Nielsen er opvokset i Ungarn, men flyttede tilbage til Danmark for at studere hos Bine Bryndorf og Hans Fagius.

Kildegården starter efteråret med et kæmpe Åbent hus

august 23 15:00 - 19:00

Kildegården er Roskildes kraftcenter for en lang række forskellige aktiviteter indenfor idræt, kultur og fritid.

“Åben øver” hos Roskilde Gospel Singers

august 29 19:00

Roskilde Gospel Singers åbner for nye medlemmer Roskildes ældste gospelkor kan for 23. gang byde velkommen til en ny sæson, og åbner i den anledning op for nye medlemmer. Koret er inde i en rivende udvikling. ”I den tid vi har eksisteret, er der kommet rigtig mange nye gospelkor til, og derfor er det vigtigt, at vi hver især styrker vores forskelligheder, så det fortsat er spændende og udviklende at synge gospel, og ikke mindst - en fantastisk oplevelse at…

Sommerkoncert med Nathan Laube

august 29 20:00 - 22:00

Nathan Laube regnes for en af tidens allerstørste orgelsolister. Han har sin base som professor ved den berømte Eastman School of Music i Rochester, NY, men han turnerer i hele verden som en meget efterspurgt solist.

Wintersun

august 30 20:00

Der er kun én måde at fejre, at sommeren er forbi, og at du nu skal indendørs igen for dit koncertfix.

Powerhealth – Forest Race

august 31 10:00 - 13:00

Glæd dig til Powerhealth - The Forest Race, der er en dag med militær fysisk træning og udfordringer i naturen.