I samarbejde med Teater Glimt og Roskilde Kommune præsenterer Roskilde Teater onsdag den 4. august forestillingen CameliOrquestra – en vanvittig cirkuskoncert.

CameliOrquestra er en forestilling, hvor akrobatik og musik flyder sammen i intense, insisterende og intime øjeblikke. En forestilling hvor alt kan ske, og musikerne bogstavelig talt flyver rundt – alt imens de spiller på deres instrumenter. Lyt til en fusion af nordisk folk-punk-gypsy-funk der sætter pulsen i gang, og oplev akrobatik folde sig ud i humoristiske, imponerende og nervepirrende øjeblikke.

Om kompagniet
Teater Glimt kombinerer cirkus, livemusik, dans og fysisk teater i nye og udfordrende former. Kompagniet arbejder med alle typer scenerum; udendørs, indendørs, skove, bygninger, kirker og kraner, og udforsker hvordan scenografi og scenerum kan bruges kropsligt til at udtrykke handling og fysiske metaforer. Glimt er et lille storbyteater (egnsteater) i København, hvor det holder til på Amager.

Der er gratis adgang til forestillingen.

Forestillingen opføres med støtte fra Roskilde Kommunes pulje til kultur og Idrætsaktiviteter.

Roskilde Teater følger regeringens generelle retningslinjer for kulturarrangementer, hvorfor der vil være opsat bænke inden for et afgrænset areal. Tag gerne en pude, et tæppe eller egen stol med til at sidde på. Så er der plads til alle.

Teater Glimt kommer tilbage til Roskilde tirsdag 15. februar 2022, hvor de i Lynghøj Teatersal opfører deres nye forestilling BOHR om videnskabsmanden Niels Bohr, som i 1922 modtog Nobelprisen i fysik. Billetter kan købes på www.roskildeteater.dk.

Spillested: Stændertorvet, 4000 Roskilde
Tidspunkt: onsdag d. 4. august 2021, kl. 16.00
Aldersgruppe: Fra 4 år og op

Medvirkende:
• Kajsa Bohlin – danser/akrobat, cyr wheel, sang og keyboard
• Mikkel Hobitz – partnerakrobat, hårhænger, kinesisk pæl, slap line, trommer og guitar
• Ida Langkilde – partnerakrobat, håndstandsartist, kinesisk pæl og alt-saxofon
• Joel Degerfeldt – partnerakrobat, cyr wheel og ukulele
• Lars Lindegaard Gregersen – slap line, kinesisk pæl, bas- bariton- tenor og sopran-saxofon
Forestillingen er skabt kollektivt af de medvirkende
Kostumer: Camila Sarrazin
Producent: Teater Glimt
Varighed: 55 minutter
Støttet af Statens Kunstfond

Pressefoto