Louise Kjølsen aka. Twerk Queen og Maia Khalke Lorenzen fra Cybernauterne inviterer til en temaaften om ytringsfriheden og sociale medier i det 21. århundrede, hvor spørgsmålet “Er ytringsfriheden udfordret på de sociale medier?” udforskes.

Aktivister og influencere på sociale medier oplever i stigende grad at få fjernet indhold og i sidste ende at få blokeret deres profiler. Vi lever i en verden, hvor vi kommunikerer, mødes og følges online og det bliver en demokratisk krydsild, hvor udsagn og budskaber kan censureres. Er vi bevidste nok om dette fænomen. og hvordan udfordrer det vores ytringsfrihed? Det forsøger aktivist og influencer Louise Kjølsen, også kendt som Twerk Queen. sammen med Maia Khalke Lorenzen fra den digitale aktivistgruppe Cybernauterne at svare på denne aften.

Kom og vær med til at udforske et budskabs betydning på sociale medier og bliv klogere på en aktuel og spændingsfuld problematik, når Louise Kjølsen først fortæller en personlig beretning fra sit liv, der derefter efterfølges af en diskussion og workshop faciliteret af Maia Khalke Lorenzen.

Det sker på Roskilde Bibliotek mandag d. 1. november kl. 19.15-21.00. Billetter er gratis og kan findes på roskildebib.dk/detsker

Arrangementet er en del af temaet Vi elsker demokrati, hvor Roskilde Bibliotekerne sammen med Roskilde Museum i uge 44 sætter spot på demokratiets virkemidler og principper.

Foto: ABW