Electric Guitars er igen klar til at indtage de danske spillesteder. De to guitarekvilibrister Søren Andersen og Mika Vandborg har siden sidst haft travlt med at turnere med andre bands i Danmark og Europa – ja faktisk i hele verden.

Nu har de så sat december måned af til at give den fuld gas med Electric Guitars i form af en turné i Danmark, udgivelsen af deres første livealbum “10 Songs 10 Cities” – og så har de også skrevet deres første julesang, “All I Want For Christmas Is An Electric Guitar”, som udkommer, når gaderne er pyntet til jul.

Bandet er i topform, og pausen har givet dem ny energi og sult efter at komme ud og vælte de danske klubber. Electric Guitars lover, at de som altid medbringer forstærkere, som går til 11, hår og skæg i et væk, læder, monokler, ridestøvler og en lækker buffet af guitarorienteret rockmusik.

Bandet spillede deres første tour i 2012, og siden er de vokset støt og har blandt andet spillet Bøgescenen på Smukfest, support for Deep Purple i Danmark op til flere gange, og har haft en del tv-optrædener. Udover Danmark har de spillet koncerter i USA, Tyskland, Frankrig, Sverige og Norge.

TID: Lørdag d. 11. december 2021 kl. 21.00. Dørene åbnes kl. 20:00.
STED: Tanken PRIS: 220 kr.
Bestil billetter her: https://www.gimle.dk/