Kings & Queens Roskilde
RO’s Torv 55
4000 Roskilde
Tlf. 26 31 09 07

Følg Kings & Queens på Facebook

Åbningstider
Mandag-fredag: 10.00 – 19.00
Lørdag: 10.00 – 17.00
Søndag: 11.00 – 16.00

Streetwear og modetøj i Roskilde
Kings & Queens i Roskilde tilbyder et bredt udvalg af modevarer til drenge, piger, mænd og kvinder. Butikken ligger godt placeret i shoppingcentret RO’s Torv i Roskilde, og det er let at komme til og fra. I butikken kan du prøve tøjet på og få råd og vejledning fra dygtige og engagerede ekspedienter.

Udover de fysiske butikker i købstæder som Roskilde har Kings & Queens også en stor webshop med alle mærkerne, så du altid kan finde den model og størrelse du søger.

Dametøj til hverdag og fest
Hos Kings & Queens Roskilde er der rigtig gode muligheder for at forny garderoben. Butikken fører et stort udvalg af fashion og modetøj til piger i alle aldre med mærker som bl.a. Moss Copenhagen, Sisters Point, Levi’s, Nike, Skøn Copenhagen og Dr. denim. Her kan du finde sko, jeans, shorts, bukser & leggings, strik, sweatshirts, bluser, kjoler og nederdele. Søger du flotte festkjoler eller urbant streetwear? I butikken er der mulighed for at finde begge dele. Du kan også finde undertøj og badetøj.

Smarte jeans og nye sko til herrerne
Butikken bruger tid på at udvælge herrejeans med et komfortabelt snit, som føles behagelige at have på, samtidig med at de ser godt ud. Her kan du vælge mellem slim fit, regular fit og baggy fit – klassisk sort eller rå forvasket.

Udover jeans finder du et stort udvalg af jakker, sko, sneakers og støvler til alle årstider og formål. Du finder både billige basisvarer og førende modemærker som Just Junkies, Gabba, Tommy Hilfiger, Nike, Black Rebel, Nørgaard, Rains, Woodbird og mange flere.

Søger du t-shirts og sweatshirts går du ikke forgæves. En sweatshirt er perfekt hverdagstøj til skole, job og fritid, men kan også bruges til fest i kombination med et par smarte jeans. Skal du til en finere fest, har Kings & Queens i Roskilde også et stort udvalg af blazere og jakkesæt, foruden tilbehør som slips, butterflies, tørklæder, tasker og meget mere.

Se nyheder fra butikken på de sociale medier
Du kan følge med i butikkens nyheder på bloggen og de sociale medier. Kings & Queens er aktive på Facebook, hvor du kan hente information om nye varer og udsalg.

sølvpartner