Baghuset Borup
Hovedgaden 56G
4140 Borup
40 76 11 54
baghuset@mail.dk

Baghuset Borup på facebook

Åbningstider 
Torsdag-fredag 14-17.30
Lørdag 10-14
Eller efter aftale på tlf. 40 76 11 54

Vild med kvalitet
Hos Baghuset i Borup står Jonna og kollegerne klar til at give dig en unik shopping-oplevelse. Butikken bugner af spændende varer, som Jonna selv udvælger med stor omhu. “Vi er vilde med tøj af god kvalitet, og det skal helst være noget, der ikke ses på ethvert gadehjørne”, forklarer Jonna.

Fra baglokale til stor butik
Butikken startede oprindeligt i et baglokale i Jonnas eget hus – deraf navnet “Baghuset”, men butikken fik hurtigt vokseværk og flyttede til et større butikslokale på Hovedgaden i Borup. Her forhandles mærker som Soulmate, Kaffe, Uldahl og mange andre lækre kvalitetsmærker.

Den personlige stil
“Vi lægger vægt på at kunderne får en god vejledning og hjælp til at style tøjet, så det passer til den enkeltes personlige stil. En af måderne at gøre det på er ved hjælp af accessories”, forklarer Jonna. “Vi har et stort udvalg af bælter, tørklæder og smykker, og det er ofte det, der lige giver prikken over i’et i en styling.”

Hos Baghuset kommer der hele tiden nye varer på hylderne. Filosofien er, at det skal være en spændende oplevelse at gå en tur i Baghuset, og at man skal finde ny inspiration – hver gang.

Det lille ekstra
Baghuset afholder også forkælelsesaftener. Her kan venindeflokken samles, se og prøve de nye kollektioner, samtidig med at de får professionel vejledning og gode råd fra personalet. “Det plejer at være et stort hit”, forklarer Jonna. “Damerne nyder et glas mousserende vin, hygger sig, giver gode råd til hinanden og griner meget. Det er ofte at det giver mod til at prøve nye kombinationer af tøj og måske være lidt mere “modig” i sin stil. Det er glade kunder, vi sender hjem fra sådanne arrangementer”, smiler Jonna.

Kontakt Baghuset Borup


sølvpartner

Del på sociale medier