SARAHPACK
Møllehaven 21E
4040 Jyllinge
info@sarahpack.dk

Åbningstider
Mandag – fredag: 9 – 17.30
Lørdag: 9 – 14
Søndag: Lukket

Når maden skal pakkes pænt ind
Emballage har mange former. Det er ikke bare den neutrale brune papkasse. Det er også gavepapir- og bånd, cellofan og silkepapir, gaveæsker og fine poser så du kan få pakket fødselsdagsgaven eller blomsten fint ind i butikken. Det er poser af papir, stof eller plastik, poser til vin, te og takeaway, slik og smykker. SARAHPACK er en af landets mest velassorterede leverandør af emballage til bl.a. takeaway.

SARAHPACK er en webshop, men også en stor butik i Jyllinge, hvor du altid er velkommen i åbningstiden.

Dit logo på madpakken
Emballage med dit logo på er en effektiv måde at markedsføre dit firma på. Logotrykt emballage bliver set af mange mennesker, og bliver i mange tilfælde genbrugt flere gange, så reklameværdien er meget stor i forhold til f.eks. en annonce i en papiravis.

SARAHPACK laver løbende mange spændende opgaver for deres kunder, der kommer de forskelligartede krav til form, farver og brugsværdi i møde. En pose opfylder således et behov for markedsføring, samtidig med at den løser det praktiske problem, at man har noget at bære sine varer hjem i.

De tilbyder logotryk på jeres emballage med kvalitetsgaranti, så jeres trykemballage altid står i flotteste og bedste kvalitet. Det er muligt at bestille logovarer fra 10 kolli – altid til konkurrencedygtige priser. De kan også opbevare din emballage, hvis du ikke selv har plads – og du kan bestille dag-til-dag levering, så du altid har den rigtige mængde hos dig.

God hygiejne
SARAHPACK har ydermere et stort udvalg af hygiejneartikler – affaldsposer, engangshandsker, engangshåndklæder, servietter, aftørringspapir, dispensere til håndsprit og sæbe, rengøringsartikler og meget mere. I disse covid-tider fører de naturligvis også diverse værnemidler.

Hurtig levering
SARAHPACK leverer til hele Danmark via deres webshop i Jyllinge, der udmærker sig ved levering på 1-3 dage og 14 dages fuld returret.
Prisen er et kapitel for sig – Sarah Pack har nemlig prisgaranti på alle varer, og bestiller du for over 1499,- kr. er der fri fragt.

sølvpartner