Ro’s Stenhuggeri
Københavnsvej 3
4000 Roskilde
Tlf. 46 36 11 64
E-mail [email protected]

Åbningstider
mandag-fredag 10.00-16.00 eller efter aftale.

Hos Ro’s Stenhuggeri er ingen opgave for lille og ingen for stor. Her finder man alt hvad man kan bruge indenfor moderne stenhuggeri.

Når man tænker på et stenhuggeri, tænker man vel uundgåeligt på gravsten. Gravsten sætter pårørende, til minde om afdøde. Gravstedet bliver det fysiske sted, vi går hen for at mindes. Vi har brug for dette faste holdepunkt og de ritualer vi udfører ved at besøge graven.

Man kan hos Ro’s Stenhuggeri få gravsten af alle typer og slags, enkle gravsten, personlige gravsten eller specielle gravsten.

Da der er store regionale forskelle på kirkegårde i Danmark, er det vigtigt at vælge en lokal stenhugger, der kender sine kirkegårde og deres traditioner og regler.

På Ro’s Stenhuggeris hjemmeside kan man selv designe en gravsten.

Stenhuggeri er andet og mere end gravsten
Udover gravsten kan man i Annemarie Nielsens hyggelige butik finde gravstedstilbehør som bronzeartikler, fuglebade, lanterner, trædesten og meget andet.

På Ro’s Stenhuggeris hjemmeside kan man se deres inspirationsgalleri, der præsenterer fliser, bordplader, vægbeklædning, springvang og meget mere.

Ro’s Stenhuggeri er en del af Danske-Stenhuggerier, og det solide netværk gør, at ingen opgave er for omfattende for afdelingen i Roskilde.

Når stenhuggeri bliver til kunst
Da Guld-Harald blev begravet, fik han et mindesmærke der må betragtes som kunst.

I samarbejde med Harald Nielsens livsledsagerske Rudi Nielsen og parrets to børn, blev der lavet et fornemt mindesmærke, der viser Guld-Haralds kærlighed til fodbold. Detaljegraden er imponerende.

Også bassisten Hugo Rasmussen, der gik bort i 2015, har fået en unik gravsten. Den er udformet i facon som hans yndlingsinstrument, en 290 år gammel gulvbas, der er et af Danmarks fineste strengeinstrumenter. Gravstenen er over to meter høj. Smukkere kan man da næsten ikke blive mindet.


sølvpartner