LL Wellness & BeautyCenter
v/Linda Kiesa
Byleddet 12
4000 Roskilde
info@llwellness.dk
42407501

Følg LL Wellness & BeautyCenter på Facebook 

Forkælet og forskønnet
Når du træder ind af døren hos LL Wellness & BeautyCenter, bliver du mødt af det skønneste smil af indehaveren Linda Kiesa. Linda flyttede i januar 2023 centret til Byleddet med gratis parkering lige uden for døren, og de lyse og velduftende lokaler indbyder til afslapning fra første øjeblik.

Det er dig og din hud, der er i centrum, og du kan roligt læne dig tilbage, da du er i erfarne hænder. Linda blev uddannet kosmetolog i 1992. Efter flere års erfaring åbnede hun i 2010 skønhedsklinikken i Roskilde, som siden er blevet udvidet med en lang række velværebehandlinger.

Speciale i hårfjerning
Linda Kiesas speciale er hårfjerning med Sugaring metoden. Hun udfører intim hårfjerning med Sugaring til både mænd og kvinder. Hertil kommer permanent hårfjerning med enzymer, som fjerner alle hår – uanset hårfarve.

”Jeg er leverandør og distributør af Sugaring og enzymprodukter til permanent hårfjerning i Norden, så jeg tilbyder kurser og produkter til skønhedsbranchen i Danmark, Norge og Sverige,” siger Linda Kiesa, der gerne oplærer andre selvstændige i metoderne.

En bred vifte af behandlinger
LL Wellness & BeautyCenter tilbyder mange former for skønheds- og velværebehandlinger, og du får altid gode råd med hjem. Alle produkterne er nøje udvalgt, og kun det bedste er godt nok. I forbindelse med en ansigtsbehandling får du altid en grundig vejledning i hvilke produkter, der passer til dig, og hvordan du skal bruge dem optimalt.

Som på mange andre områder sker der en hæsblæsende teknologisk udvikling indenfor hudpleje, kosmetik og velværebehandlinger, og klinikken i Roskilde følger udviklingen tæt via eksempelvis supplerende kurser. Derfor er du her sikret adgang til de mest innovative behandlingsformer og -produkter.

”Jeg har altid været en nysgerrig person, og har efterfølgende uddannet mig som zoneterapeut, akupunktør, kosmetisk tatovør (permanent makeup) og negletekniker,” oplyser Linda Kiesa, der som kosmetisk tatovør har taget lovpligtige fag- og hygiejnekurser, så du er i trygge hænder.

”Som zoneterapeut oplever jeg en stor efterspørgsel på stressbehandlinger. Jeg har mange klienter, som hurtigt har fået det bedre ved hjælp af zoneterapi,” tilføjer hun.

LL Wellness & BeautyCenter samarbejder med Sygeforsikringen Danmark og alle Sundhedsforsikringer.

Kunderne siger
”Tak for en pragtfuld oplevelse, men den nye luxus-ansigtsbehandling med nænsom massage og lækre produkter. Der sker virkelig noget i huden. Dejlige omgivelser og god personlig service” – Nina

”Super god og meget behagelig behandling og omgivelser” – Susanne

”Bedste behandling på Sjælland! Jeg var hos LL Wellness og få sugaring af benene samt en brasilian, jeg var imponeret over den professionelle behandling som var i topklasse. Nu ligger jeg i solen med bløde ben og har bestilt behandlinger med jævne mellemrum hele sommeren. Jeg er blevet stamkunde” – Cecilie

Linda Kiesa – pressefoto

sølvpartner