Pressefoto

Kids-world
E-mail: info@kids-world.dk
Telefon: 32 17 35 75

Telefontider
Mandag-torsdag: 08:00-19:00

Følg Kids-world på Facebook 
Følg Kids-world på Instagram 

Mægtig mange mærker
Kids-world er en webshop med en vision om at blive alle børnefamiliers foretrukne shoppingunivers med salg af alt fra tøj og sko til legetøj.

Og Kids-world har da også et kæmpe sortiment med varer til børn i alle aldersgrupper. Blandt de mange mærker på hylderne er Angulus, Brio, Calvin Klein, Katvig, Melton og Ferm Living. En del af mærkerne er fremhævet som premium, som Dolce & Gabbana, Michael Kors, Versace og Little Marc Jacobs, hvormed du kan være heldig at få leveret luksusvarer til Roskilde til skarpe jyske priser.

Tøj og ting til små og store
Skal du have opgraderet børnenes garderober, kan du til babyer bl.a. finde body’er, bodysuits og savlesmække. Til større børn findes alt fra gummistøvler til huer. De 5-6 årige kan blive skoleklare med skoletasker, gymnastikposer, madkasser, drikkedunke mv.

Til børneværelset kan du finde møbler, lamper og tekstiler, herunder sengetøj, tæpper og puder. Der er også meget af det, der sætter prikken over i’et indretningen, eksempelvis vægdekorationer.

Når det gælder legetøj finder du små og store ting i alle kategorier. Kids-world har dukkehuse, ridderborge og gyngeheste, puslespil, bøger og figurer og meget, meget mere.

Det hele præsenteres overskueligt på hjemmesiden. Til yderligere inspiration har Kids-world sider på Facebook og Instagram, hvor du kan følge med i nye varer på lageret og hente inspiration til skolestart, konfirmation, fødselsdagsgaver, kalendergaver osv.

E-handelspris 2018. Pressefoto.

Brugernes favorit – fra Esbjerg til Roskilde
Administration og lager ligger i Esbjerg, hvorfra varerne sendes til mange tusinde loyale kunder i hele Danmark. Holdet består af dygtige supportere, udviklere, lagerfolk og flere andre faggrupper, der hver dag arbejder på at give kunder en god oplevelse.

Den vedholdende indsats medførte, at Kids-world i 2018 kunne modtage den prestigefyldte E-handelspris “Brugernes Favorit”, da FDIH afholdt den årlige E-handelspris i Øksnehallen. Kids-world fik netop prisen for forretningens fokus på den gode kundeservice.

”Det er en kæmpe anerkendelse, som vi er meget stolte af. Og som vi glæder os til at dele med alle de andre hjemme på kontoret, for det er jo alle ansatte, der har del i prisen, udtalte Annette Nielsen,” stifter af Kids-World i en pressemeddelelse.

Super super service
Kids-world nærmest vælter sig i gode anmeldelser på Facebook. Vi bringer her et lille udpluk…

”Super service og rigtig godt udvalg” – Tania

”super service, hurtig levering, mange lækre mærker, gode tilbud, og igen super service” – Bettina Johnsen

”Jeg bestilte onsdag aften og har modtaget i dag – med personlig hilsen. Det er altså bare service” – Camilla

sølvpartner