tvis køkkenTvis Køkkener Roskilde
Helligkorsvej 12
4000 Roskilde
Tlf. 46 37 04 37
tvis-roskilde@mail.dk

Tvis Køkkener på Facebook

Åbningstider
Mandag: kl. 10.00 – 17.00
Tirsdag: kl. 10.00 – 17.00
Onsdag: Kun efter aftale
Torsdag: kl. 10.00 – 17.00
Fredag: kl. 10.00 – 17.00
Lørdag: kl. 10.00 – 13.00

tvis brochureDin lokale køkkenspecialist
I den store rundkørsel i Roskilde, hvor fem gader mødes – deriblandt Helligkorsvej – ligger Tvis Køkkener,  hvor du kan leve alle dine køkkendrømme ud. Tvis Køkkener i Roskilde har specialiseret sig i at hilse kundernes mange idéer velkommen, og i de hyggelige lokaler kan kunden og personalet sammen snakke alle dine køkken-behov igennem. Det er helt naturligt, at der er mange bolde i luften, når det drejer sig om boligens nye køkken, og der er ikke altid helt enighed om detaljerne, når hele familien er involveret i planlægningen. Tvis Køkkener arbejder sig målrettet frem til den helt rigtige løsning for jer.

Tvis’ konsulenter er specialister indenfor køkkenindretning, og derfor er det en velkendt opgave for dem at dele et stort køkkenprojekt op i overskuelige elementer, som hver især skal vurderes og i sidste ende passes sammen til en helhed. Alle moduler, skuffer, skabe, køkkenelementer, tilbehør skulle også gerne være i harmoni med den eksisterende bolig. Alt dette kan være en udfordring for dig som kunde, men for den erfarne køkkenkonsulent essensen af det daglige arbejde.

En del af noget større
Lidt syd for Holstebro ligger den lille by Tvis, og det er herfra, at Tvis Køkkener har sit navn. Tvis Køkkener er en del af en koncern – TMK A/S, som igen er ejet af TCM Group, en af Danmarks førende producenter af alt indenfor indretning af køkkener, bad, bryggers, garderober og indretning.

Tvis Køkkener i Roskilde er således et led i et stort, professionelt netværk med fabrikken i Tvis i centrum, omgivet af 40 Tvis-butikker i Danmark og i udlandet. I Danmark og på Færøerne er der knap 20 Tvis-butikker, som alle arbejder efter samme høje kvalitetskrav til produkter og service. TMK koncernens produkter er dansk design, dansk produceret og dansk ejet, og salget af produkterne har oplevet en stor vækst de seneste år.

Organisationen af Tvis Køkkener muliggør et stort sortiment og har du spørgsmål til produkterne, har Tvis Køkkener Roskilde en meget kort vej til at få afklaret disse.

tvisDin løsning skræddersys til dig
Alle de materialer, som kommer til at indgå i den køkken-, bad eller garderobeløsning, som du vælger i samarbejde med forretningens konsulenter, bliver specifikt udvalgt og behandlet på fabrikken i Tvis.

Alle finesserne leveres og monteres gerne af forretningens egne montører. Vælger du Tvis Certificerede montører udvides reklamationsretten fra 2 til 5 år. Det betyder, at der er sikkerhed for, at de skitser, som du kom ind med i forretningen på Helligkorsvej, og som blev tilrettet efter det, I blev enige om i butikken, vil fremstå som en smuk helhed hjemme hos dig.


sølvpartner

Del på sociale medier