Cleo Garn
Store Møllevænge 9
4000 Roskilde
28903798
info@cleo-garn.dk

Følg Cleo Garn på Facebook 

Stress ned med strik
Strikke, hækle, væve, brodere… at kreere med garn er en oldgammel flid, som i vores moderne og hektiske samfund har fået en renæssance. For der er næppe noget, der som det at nørkle med garn, kan få pulsen ned og ro i sjælen. Samtidig med den meditative tilstand man kommer i ved at dyrke sin hobby, oplever man glæden ved at skabe lækre sager til sig selv og dem man elsker.

Hvis man virkelig skal opleve de afstressende fordele ved at arbejde med garn, bør man gå efter god kvalitet, og det får man hos Cleo Garn i Roskilde, der leverer garn til hele Danmark via webshoppen. Der er intet fysisk salg på adressen, men man kan hente garn efter aftale. Du kan også være heldig at møde indehaver Clara Riis Ottosen-Støtt på messer og markeder i Roskilde og omegn.

Fabelagtige farver
Clara åbnede Cleo Garn i 2016, fordi hun savnede et sted at købe kvalitetsgarn uden at skulle betale told og dyr fragt. Som flittig strikker var hun betaget af de smukke håndfarvede garner på udenlandske strikkesider, eksempelvis Ravelry, og ønskede sig noget lignende til sine egne strikkeprojekter. Siden begyndte hun at farve garn selv, og i dag er det firmaets mission at dele glæden over de mange fabelagtige farver, der kan skabes.

”Mine farver er inspireret af alt omkring mig, men især naturen, eventyr og myter går igen, når jeg skal finde på nye farver. Jeg elsker de klassiske, lidt dæmpede farver med masser af dybde, som passer godt ind i garderoben hos de fleste og aldrig går af mode, men der vil også tit være sjove speckles og mere sprælske farver på hylderne,” forklarer Clara Riis Ottosen-Støtt om sit farveunivers.

Alle garnerne i webshoppen er farvet og pakket af Clara personligt i hendes dyre- og røgfrie hjem i Roskilde. Hun har et fast sortiment af farver, men der kommer hele tiden nye farver til.

Masser af smagsprøver
Du kan også få alle garnkvaliteterne i en ufarvet version. Måske vil du selv forsøge at farve garn, eller måske skal du bruge en neutral bundfarve i et flerfarvet design.

På Cleo Garns hjemmeside og Facebookside kan du finde masser af inspiration til designs. Hvad med et sjal der er blødt, luftigt og luksuriøst og ikke kradser selv den sarteste hud. Eller et par vanter uden fingre, så man midt i en energikrise kan skrive eller spille klaver i et køligt rum.

Bliver du medlem af garnklubben kan du hver måned købe en hemmelig, unik farve, som kun fås i klubben. Du kan vælge imellem flere forskellige garnkvaliteter, og kan bestille så mange fed, som du har lyst til.

Du kan også bestille et gavekort til garn.  Men den allerbedste smagsprøve på garnet er måske de søde små minisæt.

”Jeg er vild med alle de muligheder for at sætte farver sammen, som et minisæt giver, hvor man slipper for at købe et helt nøgle garn bare for at kunne sætte en kontrastfarve ind eller lave striber på en babytrøje eller et halstørklæde,” fortæller Clara Riis Ottosen-Støtt, der i sin blog har mange gode ideer til hvordan du kan improvisere og blande farverne i f.eks. halsrør, sjaler og sweatre.

Clara Riis Ottosen-Støtt

sølvpartner