one2move3one2move
Københavnsvej 261
4000 Roskilde
Tlf. 70 20 88 04

Besøg one2move Roskilde på Facebook

Hent bilen i tidsrummene:
Mandag-torsdag 9-17
Fredag 9-16
Lørdag-søndag 9-9.30

Hvis kontrakten er underskrevet og betalt, kan du afhente bilen uden for åbningstid via et nøglebokssystem.

Billig biludlejning
Skal du leje en bil i Roskilde, finder du hvad du skal bruge hos one2move. Afdelingen tilbyder udlejning af små og store personbiler, varevogne, minibusser og flyttebiler med lift.

one2move2Du finder one2move på Københavnsvej mellem Roskilde og Hedehusene, tæt på det sted hvor Hillerød motorvejen krydser den gamle rute 156 mellem København og Roskilde. På denne centrale placering kan du hente en velholdt udlejningsbil nemt og hurtigt, til en lav pris, fri for skjulte gebyrer og ekstraudgifter.

Der er plads til at du frit kan parkere din egen bil eller cykel hos one2move. Buslinje 123, 208, 220 og 800s standser i øvrigt på Københavnsvej tæt på butikken.

Landsdækkende kæde
one2move omfatter over 70 selvstændige franchisetagere i hele landet. Under mottoet “Lavpris biludlejning” udlejer kæden dagligt over 800 nye og brugte biler. Kæden er kendetegnet ved at en stor del af udlejerne samtidig er autoriserede nyvognsforhandlere, præcis som i Roskilde. Her er det nemlig LBA Biler der står for udlejningen.

one2moveLBA Biler i Roskilde er specialister i handel med biler til erhvervsformål. Virksomheden har over 20 års erfaring med salg af erhvervsbiler, og medarbejderne går meget op i at rådgive den enkelte kunde, så han får lige netop den bil, der er svaret på virksomhedens konkrete behov. Et stigende antal kunder vælger også at bruge LBA Bilers værksted til den almindelige service og de nødvendige reparationer.

one2move på vej
Forretningsideen opstod i 1995 hvor udlejningsbranchen var domineret af få store og dyrere udlejningsselskaber. Der var kort sagt et stort behov for et billigere alternativ til almindelige mennesker. At ideen var god, viser one2moves store udbredelse – i skrivende stund er man godt på vej til det næste mål: 1000 biler fra mere end 100 afdelinger i Danmark.

Kunderne siger…
“Super service og kvalitetsbil. Gennemført succes, kan kun være mere en tilfreds” – Juliette Hansen, Toftlund

“Super service. Der er altid god service, fine biler og stor fleksibilitet.” – Charlotte Bjergvang, Herfølge


sølvpartner

Del på sociale medier