jl auto (1)J.L. Auto- og Skadescenter 
v/ Jan Hasselbalch Larsen
Lundemarksvej 20
4300 Holbæk
Tlf. 59 18 15 09
Mobil 40 13 53 75
info@alle-biler.dk

Følg J.L. Auto- og Skadescenter på Facebook 

Åbningstider
Mandag: kl. 07.30 – 16.15
Tirsdag: kl. 07.30 – 16.15
Onsdag: kl. 07.30 – 16.15
Torsdag: kl. 07.30 – 16.15
Fredag: kl. 07.30 – 15.15
Lørdag og søndag efter aftale

jl auto (2)Sælger og servicerer alle biler
Et stenkast fra hovedindfaldsvejen til Holbæk, Valdemar Sejrsvej, finder vi J.L. Auto- og Skadescenter, som er opkaldt efter indehaveren Jan H. Larsen. Måske er det lidt risikabelt at tale om stenkast, når vi skal på besøg hos en bilforhandler, men skulle uheldet være ude, og din bil har fået en hvilken som helst skade, så kan du få et godt tilbud her på Lundemarksvej 20.

J.L. Auto- og Skadescenter samarbejder med Din Bilpartner, og her kan du føle dig tryg, når du afleverer din bil til serviceeftersyn eller reparation.

Ifølge en EU bestemmelse fra 2003 kan alle biler – også nye under garanti – blive serviceret og repareret på alle autoriserede serviceværksteder. Det er vigtigt for de kunder, som ønsker at benytte J.L. Auto- og Skadescenter som servicepartner, at de ved, at det på ingen måde påvirker fabriksgarantien på den nye bil, at den serviceres her, for der er frit valg af serviceværksted.

Biler til salg
Ud over det professionelle værksted, hvor mekanikerne pusler om kundernes biler, har J.L. Auto- og Skadescenter altid biler til salg. Det er muligt at se en del af dem på firmaets hjemmeside.

Du er velkommen til at komme forbi J.L. Auto- og Skadescenter og henvende dig på kontoret. Her kan du være sikker på at få en god og seriøs snak med medarbejderne om din gamle bil eller få et uforpligtende tilbud på en ny.


sølvpartner

Del på sociale medier