Borgerarrangementet om Sankt Hans den 19. september blev som bekendt aflyst, da statsministeren fredag kl. 14 ændrede reglerne for udendørs forsamlinger fra 100 til 50 personer. Det var desværre ikke muligt med så kort varsel at revidere programmet, så det kunne opfylde de nye krav.

De har nu lagt et nyt program, som opfylder kravet om højst 50 personer samlet, og du er derfor inviteret til at deltage på et af følgende tidspunkter:

Hold 1: Torsdag den 1. oktober kl. 15:00 – 16:30
Hold 2: Torsdag den 1. oktober kl. 16.30 – 18:00
Hold 3: Torsdag den 22. oktober kl. 14:00 – 15:30
Hold 4: Torsdag den 22. oktober kl. 15.30 – 17:00

Arrangementet starter i Kurhuset, Kurhusvænge 1 med et oplæg og spørgsmål ved borgmester Tomas Breddam og direktør for By, Kultur og Miljø Martin Holgaard. Herefter vil der være to yderligere oplæg ude i området, med mulighed for spørgsmål.

Bemærk venligst, at:

Arrangementet foregår udendørs, så vær klædt på efter vejret
Oplæg udendørs foregår stående, så hvis du har behov for at sidde, skal du medbringe egen stol/tæppe eller lignende
Når arrangementet er slut, bedes deltagerne forlade posterne, så der bliver plads til næste hold.
For at sikre, at vi overholder Sundhedsstyrelsens Covid-19 retningslinjer om forsamlinger, vil du ved ankomst blive krydset af på en deltagerliste, og få udleveret et mærkat, som du bedes bære under arrangementet.

Borgerarrangementet er en del af den offentlige høring af Helhedsplan for Sankt Hans. Du kan læse mere om området og hente helhedsplanen her.

Læs mere her

Foto: PID