Cathrine Ryge fra CR Terapi forklarer kort hvad Biodynamisk kranio sakral terapi kan: Biodynamisk kranio-sakral terapi (BKST) Biodynamisk kranio-sakral terapi (BKST) er udviklet til både babyer, børn og voksne.

Hun skriver således:

Lever du dit liv på autopilot? Har du ofte smerter eller spændinger i din krop? Fylder smerter eller spændinger en lille del af din hverdag eller fylder det meget i løbet af dagen? Har du ofte  har behov for at smertelindre, ved hjælpe af piller? Din krop er som et spejlbillede af dine indre tanker og overbevisninger.

Din krop er en helhed. Hvis der er ubalance bare ét sted – kan det påvirke hele kroppen. Smerte og sygdom kan være et udtryk for, at kroppen er i ubalance. Denne ubalance kan komme til udtryk ved smerte, feber, udslæt, stress, træthed, angst – alle symptomer, der prøver at fortæller dig, at systemet/kroppen er i ubalance. Kroppen husker og vil gerne høres. Under de rette omstændigheder kan kroppen forandre sig- måske helt slippe de blokeringer, som du har. 

Den biodynamiske behandling går dybere ind i kroppen og får på den måde kroppens egen selv-helbredende kræfter/evner til at virke.

Behandling
Behandlingen foregår ved, at du ligger på en briks, fuldt påklædt. Behandlingsformen er rettet mod hele kroppen og ikke kun området mellem kraniet (kranio) og korsbenet (sakral/sacrum).

Selve behandlingen er utrolig beroligende, nænsom, blid, afslappende, smertefri og behagelig. Det kan være, du oplever, at mine hænder ikke flytter sig så meget. Måske mærker du noget i kroppen et helt andet sted, end hvor jeg har mine hænder, måske mærker du intet under behandlingen. Der er ingen regler eller forventninger om hvad du skal mærke og opleve.

Der foregår en masse på celleplan – og vores krop har fuldstændig styr på, hvad der sker, og hvad kroppen er klar til, at der bliver givet slip på. Vores “tænke-hjerne” bliver nødt til at give op og begynde at slappe af.

Alle mennesker og alle kroppe er helt unikke – derfor er det meget vigtigt for mig, at alle behandles forskelligt.

En klient sendte denne anbefaling: Man får den mest fantastiske behandling og har kun haft positive oplevelser med de ting jeg er blevet behandlet for. Alt foregår i dejlige omgivelser. Kan varmt anbefale Cathrine. Man er i trygge hænder. Heidi

Jeg ser på det hele menneske og ikke kun symptomerne.

Book din tid her eller læs mere på hjemmesiden her

Pr-foto CR Terapi